6 Μαΐου 2012.Σταύρωση ή λύτρωση;

Αν ανατρέξουμε σε μεγάλα και γνωστά ιστορικά γεγονότα και αρχίσουμε αφαιρετικά να προσπαθούμε να βρούμε την πραγματική αιτία θα τρομάξουμε για το αδύναμο της ανθρώπινης ύπαρξης. Εγωισμοί, ετσιθελισμοί, εγκληματική άγνοια, κόμπλεξ και άλλες αρνητικές ιδιότητες του ανθρώπου ήταν το σπίρτο που άναψε την «εύφλεκτο ύλη». Οι άνθρωποι αν ήμασταν σωστοί, αν σκεφτόμασταν λογικά σε δύσκολες καταστάσεις, ίσως αποφεύγαμε τις μεγάλες τραγωδίες. Εσείς καλά κάνετε και επισημαίνετε τους κινδύνους ,δεν είναι όμως στο χέρι σας να τους αποτρέψετε. Δεν μπορείτε να πείσετε για τις θέσεις σας για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν έχει δοκιμάσει το άλλο σενάριο. Το σενάριο του «σπάμε» με την δύση και οδεύουμε προς άγνωστη κατεύθυνση εάν γίνει πραγματικότητα θα επιφέρει και για μένα δεινά στην πατρίδα μας. Αλλά δεν αποδεικνύεται. Μπορεί η υπερβολική προτροπή να αποφευχθεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα! Το τωρινό κατάσταση είναι δραματική. Οι επικοινωνία μεταξύ των πολιτών μηδενική. Οι άνθρωποι που είναι αποδεκτοί από το σύνολο των ελλήνων λείπουν. Ποιος θα βρει την λύση; Σίγουρα κάπου υπάρχει κάποια ανεκτή λύση. Ο καθένας μόνος του καλείται να κάνει το καθήκον του για τον εαυτό του ,για τους άλλους ,για την πατρίδα .Αλλιώς ας βάλει και ο ύψιστος το χέρι του, αν δεν μας έχει βαρεθεί με την συχνότητα των οχλήσεων.
Υγ. Κάποιος άφησε έναν μικρό να καεί λίγο σε μία ξυλόσομπα. Στην αντίδρασή μου γιατί μου είπε το εξής απλό. Γι αυτόν πέρασε πια ο κίνδυνος!. Δεν πρόκειται να ξανακαεί! Δηλαδή. παθός, μαθός.

Του Βασίλη Κωνσταντίνου 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Απρίλιος, 2012, 10:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr