Γρεβενά – Ψήφισμα του Νομαρχιακού Συμβουλίου για το ΑΕΙ και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

01:33-Την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη κατάργηση του Πανεπιστημίου και Σχολών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζει με ψήφισμά του το Νομαρχιακό Συμβούλιο Γρεβενών.

Στο Νομαρχιακό Συμβούλιο έγινε συζήτηση με αφορμή τη φημολογία και πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες, αναμένεται να τεθεί θέμα καταργήσεων και συγχωνεύσεων διαφόρων Ιδρυμάτων, Σχολών και Τμημάτων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας.

Στο ψήφισμα αναφέρεται ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας επιδιώκει την ίδρυση νέων βιώσιμων Τμημάτων ΤΕΙ, καθώς και ότι η προώθηση ενός τέτοιου σχεδίου, θα είναι η ταφόπλακα του συλλογικού οράματος, για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Υπό την απειλή υλοποίησης λοιπόν αυτού του σχεδίου, αλλά και σε κάθε περίπτωση, πριν είναι αργά, πρέπει κι εμείς ως Νομαρχιακό Συμβούλιο Γρεβενών να ενώσουμε τη φωνή μας με άλλους φορείς και να δηλώσουμε κατηγορηματικά, ότι δεν θα ανεχτούμε καμία πράξη και ενέργεια, που θα αλλοιώνει επί τα χείρω, τη σημερινή λειτουργία και δομή του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2010, 1:36 πμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr