“Ισχύς εν τη ενώσει…”

Σ.Μαγαλιός - Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ

«Η παρέμβαση του Σταύρου Μαγαλιού στη Μεσοποταμία για την αγροτική ανάπτυξη του τόπου μας».

Ο πρωτογενής τομέας ως βάση της πραγματικής οικονομίας της χώρας μας, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το πεδίο απ’ όπου θα ξεκινήσει η ανάταξη της οικονομίας, η αποκέντρωση στην πατρίδα μας και η αναγέννηση της υπαίθρου και της ελληνικής κοινωνίας”.

Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε τη σύντομη ομιλία του ο κ. Σταύρος Μαγαλιός, απευθυνόμενος σε συμπολίτες μας, στη Μεσοποταμία, στην κοινή εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία, το Σάββατο 28 Απριλίου, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα κάτω λοιπόν από μια σημαία. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, γουνοποιοί, αγρότες. Αγωνίζονται για τις ίδιες αξίες και διεκδικούν με όραμα, ελπίδα και αισιοδοξία, επιδιώκοντας τη σύνθεση και την πολυσυλλεκτικότητα για το κοινό καλό. Αν μάλιστα το όλο εγχείρημα συνδυαστεί με μια δυναμική πρωτοβουλία για τον πολιτισμό και τον τουρισμό της περιοχής τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια. Ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν και για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Μαζί θα τα καταφέρουμε!”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Απρίλιος, 2012, 11:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr