«Στο Επιμελητήριο Καστοριάς ο Σταύρος Μαγαλιός. Γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία»

Η παρούσα δυσμενής συγκυρία δοκιμάζει την αντοχή της οικονομίας, τη συνοχή της κοινωνίας και συνακόλουθα την δυναμική των επιμελητηρίων τα οποία όμως επιτελούν μία ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία στο πλαίσιο της ελληνικής πολιτείας, αφενός παρέχοντας τεκμηριωμένη συμβουλευτική υποστήριξη στην εκάστοτε κυβέρνηση επί θεμάτων οικονομίας και επιχειρηματικότητας και αφετέρου υποστηρίζοντας τους έλληνες επιχειρηματίες στην προσπάθειά τους για μια βιώσιμη, επικερδή και πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, μέσω συμβουλών, υποδείξεων, ενημέρωσης, πληροφόρησης ακόμη και εκπροσώπησης στο σύγχρονο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα ότι ο επιμελητηριακός θεσμός συνεχίζει να έχει μέλλον και προοπτική, όπως επίσης ότι η επιμελητηριακή κοινότητα της χώρας επιθυμεί να συμβάλει τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια για μια νέα πορεία ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής και για την αποενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, ο κ. Σταύρος Μαγαλιός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Καστοριάς την Πέμπτη 3 Μαΐου, όπου είχε μία γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία.

“Με την επίσκεψή μου και την συνεργασία αυτή θέλω να επιβεβαιώσω την πίστη μου στην προοπτική και τη δυναμική του Επιμελητηρίου Καστοριάς και θα συνδράμω όσο μπορώ στις προσπάθειες του ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία με ενιαία φωνή και σταθερή παρουσία στα επιχειρηματικά δρώμενα και την ανάπτυξη του τόπου μας”. Μαζί θα τα καταφέρουμε!”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Σταύρος Μαγαλιός.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάιος, 2012, 7:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr