Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ασφαλιστικό: Τελικά ποιοι είναι υπεύθυνοι και ποιοι “μασκαράδες

Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση έλεγε: οι πολίτες απογοητευμένοι & ανήσυχοι απευθύνονται σε μας & ρωτούν τι θα κάνετε εσείς.Εμείς λοιπόν μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τον πολίτη ότι έχουμε σχέδιο,έχουμε προτάσεις έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα (18/02/2009).Σήμερα 9 μήνες μετά τις εκλογές κατατίθεται ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο μετά από διαρροές, αντιφάσεις & παλινωδίες βάσει του μνημονίου που υπέγραψαν με την τρόικα.

Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση δεσμευόταν για κατώτατη σύνταξη 550€ ατομικά & 950€ ανά ζευγάρι αγροτών (18/10/2009 κ. Ανδρέας Λοβέρδος).

Το ΠΑΣΟΚ διακήρυττε τα 3δεν “Δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας, Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, Δεν θα αυξηθούν οι εισφορές” (26/11/2009 κ. Ανδ. Λοβέρδος).

Τα ΠΑΣΟΚ ήταν αντίθετο στην ενοποίηση των 133 ταμείων σε 13 τονίζοντας ότι τα προβλήματα στη διαχείριση της περιουσίας θα είναι περισσότερα(18/03/2008).

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορούσε την Ν.Δ για δημιουργία κρίσης & εικόνα κατάρρευσης του ασφαλιστικού ώστε να δρασει αυθαίρετα(Βουλή 15/02/2008 κ. Γ.Παπανδρέου).

Το ΠΑΣΟΚ κατήγγελλε τότε την Ν.Δ ότι απόφευγε τον διάλογο δεν επεδίωκε την ευρύτερη κοινωνική συναίνεση, δεν αντιμετώπιζε με ευαισθησία τις κοινωνικές διαστάσεις του θέματος, ζητούσε δημοψήφισμα, απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου & ακόμη ότι η τότε πολυδιαφημιζόμενη μεταρρύθμιση είναι μεταρρύθμιση των “μασκαράδων” (06/03/2008 κ. Παπουτσής).

Σήμερα τα όρια ηλικίας αυξάνονται, οι συντάξεις μειώνονται

& ελπίδα για το ασφαλιστικό σύστημα δεν δίνεται.

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ περιορίζει ακόμα περισσότερο τα ταμεία & τονίζει την εφαρμογή των μέτρων με εκβιαστικά διλλήματα του τύπου ότι αν δεν το κάνουμε“ η χώρα δεν έχει πορεία δεν έχει τύχη”(23/04/2010 κ. Α.Λοβέρδος)

Σήμερα η ευαισθησία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ περιορίζεται σε καθημερινές μελοδραματικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του κ. Υπουργού, το δημοψήφισμα έχει ξεχασθεί ο λαός αγνοείται, & ο κ. Παπουτσής υπερασπιζόμενος το άδικο, αναποτελεσματικό, αντισυνταγματικό χωρίς ανάπτυξη ασφαλιστικό νομοσχέδιο υποστηρίζει ότι δεν δέχεται “κανέναν να αμφισβητεί την υπευθυνότητα & την πολιτική μας συνέπεια!”(1/07/2010)

Η στάση του καθενός κρίνεται από τον ελληνικό λαό ο οποίος τελικά θα εκτιμήσει την συνέπεια πολιτικών προσώπων & κόμματων.

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2010, 9:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr