Νέο μεταπτυχιακό στη Καστοριά

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι  πρόσφατα εγκρίθηκε από το Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων η λειτουργία μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στις «Δημόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες» με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

 

Την ακαδημαϊκή και διοικητική ευθύνη του προγράμματος έχουν τα τμήματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και Διεθνούς Εμπορίου του Παραρτήματος Καστοριάς του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.  Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας και τον Ιούνιο 2012 θα προκηρύξει 40 προς πλήρωση θέσεις  μεταπτυχιακών φοιτητών.  Οι πρώτες πληροφορίες για το πρόγραμμα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://kastoria.teikoz.gr/prmarketingmaster.

Η ιστοσελίδα θα ανανεώνεται σε διαρκή βάση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάιος, 2012, 10:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr