Εργασία 7 μηνών με μισθό 411 ευρώ. Δρομολογούνται προσλήψεις μέσω ΜΚΟ

Διαβάστε τις κρίσιμες πρώτες λεπτομέρειες

Χιλιάδες προσλήψεις, μέσω «ΜΚΟ» (Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων) και πολιτιστικών συλλόγων με κατεπείγουσες διαδικασίες έχει ήδη δρομολογήσει από την περασμένη εβδομάδα η απερχόμενη ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους εργαζόμενους που κάνουν λόγο για χιλιάδες προσλήψεις «κακοπληρωμένης και ανασφάλιστης εργασίας με καθαρό μισθό 411 ευρώ«.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση, «ποικιλώνυμοι πολιτιστικοί σύλλογοι, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), σωματεία, άλλα περισσότερο γνωστά και άλλα άγνωστα, ετοιμάζονται να απορροφήσουν έναν πακτωλό χρημάτων από την Ε.Ε. και το ελληνικό Δημόσιο, κάνοντας τον… ενδιάμεσο για να προμηθεύσουν τις υπηρεσίες του ΥΠΠΟΤ με το αναγκαίο προσωπικό, που θα εργάζεται εναλλάξ για 7 μήνες το πολύ, με μηνιάτικο 411 ευρώ καθαρά! Ήδη, οι ενδιαφερόμενοι ξεκίνησαν να βομβαρδίζουν τις υπηρεσίες με ενημερωτικές εγκυκλίους για τις υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν, προκειμένου να επιλεγούν, σε ένα αγώνα δρόμου ευγενούς άμιλλας…».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Μάιος, 2012, 10:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr