Φ. Κουβέλης: Ήττα της πολιτικής μία κυβέρνηση που θα στηριχθεί από προσωπικότητες

Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Προέδορυ της Δημοκρατίας σήμερα γιατί ήταν θεσμικού χαρακτήρα. Η ΔΗΜΑΡ και εγώ προσωπικά έχουμε προτείνει όταν η εντολή βρισκόταν στα χέρια του κ. Τσίπρα ότι θα μπορούσε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση Αριστεράς ή μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων με τη σφραγίδα της Αριστεράς. Κατέθεσα την πρόταση και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης που θα εκφράζει τη βούληση του λαού στις κάλπες της 6ης Μαΐου. Αυτή η οικουμενική θα έπρεπε αναγκαία να εκφράζεται με τη συμμετοχή πολιτικών δυνάμεων στα προηγούμενα στοιχεία που ανέφερα. Δεν κατέστη δυνατό διότι το δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε. Έτσι χθες το βράδυ κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατέστη δυνατό ότι δεν ήταν εφικτό με τα πολιτικά στοιχεία που ανέφερα και το ΣΥΡΙΖΑ. Είπα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι μια κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί από κυβέρνησης προσωπικοτήτων αποτελεί ήττα της πολιτικής Και πάλι αυτή η κυβέρνηση θα έπρεπε να συγκεντρώνει τη στήριξη όλων των δυνάμεων και του ΣΥΡΙΖΑ. Επέμεινα στην πρόταση μου για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Μάιος, 2012, 8:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr