Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του

του Βασίλη Κωνσταντίνου – Περισσότερο από κάθε φορά χρειάζεται η ανάληψη των ευθυνών με ονοματεπώνυμο. Πρώτα απ΄ όλους τους πολιτικούς μετά από όλους που παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο στο κράτος στην κοινωνία στα πανεπιστήμια .Κάνω έκκληση στους σχολιαστές των ιστοσελίδων να αρχίσουν να γράφουν επώνυμα. Να γράφουν υπέρ ή κατά του ευρώ ,του μνημονίου ,ότι θέλουν αλλά επώνυμα. Να βάλουμε τα στήθια μας μπροστά στην δημιουργία ενός ρεύματος αντιθέτων γενικώς και αορίστως. Να μην παίζουμε στα σίγουρα και να σπρώχνουμε την χώρα στα βράχια πιστεύοντας ότι αυτό μας συμφέρει ατομικά. Ο έλληνας γίνεται λογικός μόνο σαν μονάδα. Αλλιώς όταν το «κοπάδι» πηγαίνει εκεί που του αρέσει εκεί που τον βολεύει κρύβεται μέσα. Πόσοι και πόσοι δεν έχουν εκμεταλλευτεί μεταμορφωμένοι ανάλογα με την εποχή και το ρεύμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Μάιος, 2012, 9:19 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr