Εκπνέει σήμερα η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων Δημοσίου

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου. Οσοι δεν έχουν προσέλθει στις τράπεζες για να απογραφούν έχουν περιθώριο μέχρι το μεσημέρι, καθώς αν δεν το κάνουν θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξής τους.

Η απογραφή ξεκίνησε δύο μήνες πριν και σκοπό είχε τη διασταύρωση των στοιχείων 430.000 συνταξιούχων του Δημοσίου.

Η διαδικασία έγινε από την Υπηρεσία Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ενωση Τραπεζών και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Από την απογραφή εξαιρούνται παιδιά κάτω των 12 χρόνων που παίρνουν σύνταξη από μεταβίβαση και συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι είναι κάτοικοι εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται ότι έστω και την τελευταία στιγμή οι συνταξιούχοι μπορούν να προσέλθουν μέχρι το μεσημέρι στην τράπεζα από την οποία τους καταβάλλεται η μηνιαία σύνταξη επιδεικνύοντας:

•Το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριό τους και την
•Επιστολή που έχουν λάβουν από την Υπηρεσία Συντάξεων και στην οποίαςαναγράφεται ο κωδικός αριθμός καταγραφής τους.

Σε περίπτωση αποδεδειγμένης αδυναμίας του συνταξιούχου να προσέλθει στην τράπεζα, θα πρέπει να πάει στην τράπεζα ο νόμιμος πληρεξούσιός τους ή άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο με πρόσφατη εξουσιοδότηση (τριμήνου), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής και να προσέλθει στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου με την εξουσιοδότηση, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριο του συνταξιούχου και την επιστολή που έχει λάβει για την απογραφή.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, μετά την παρέλευση του διμήνου θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης των συνταξιούχων οι οποίοι δεν έχουν καταγραφεί.news247.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Μάιος, 2012, 10:47 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr