Νέοι βουλευτές βρίσκονται καθημερινά στην βουλή ζητώντας να τους καταβληθεί η αποζημίωση του μήνα και ας θα είναι βουλευτές για λίγες ώρες

Μπορεί η Ελλάδα να διέρχεται την χειρότερη κρίση και μάλιστα ακυβέρνητη και πλέον στην Ευρώπη να συζητούν ανοιχτά την έξοδο της χώρας από το ευρώ, αυτό όμως δεν εμπόδισε ορισμένους νεοεκλεγέντες βουλευτές να απαιτήσουν να τους καταβληθεί η βουλευτική αποζημίωση για τα λίγα 24ωρα που θα λειτουργήσει η Βουλή…

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί βουλευτές πέρασαν από τα αρμόδια γραφεία του κοινοβουλίου προκειμένου να ρωτήσουν αν θα πληρωθούν για τις ώρες που λειτουργήσει η Βουλή. Ορισμένοι εξήγησαν ότι πρέπει να τους καταβληθεί μια ολόκληρη αποζημίωση, ενώ άλλοι εξήγησαν ότι πρέπει τουλάχιστον να τους δοθεί το ποσό που αντιστοιχεί στις ημέρες που θα παραμείνει ανοιχτή η Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη θα συγκληθεί η Βουλή, θα ορκιστούν οι βουλευτές ενώ την ερχόμενη Παρασκευή η Ολομέλεια θα εκλέξει το νέο προεδρείο της Βουλής.

Την Παρασκευή το βράδυ ή το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκδώσει Διάταγμα με το οποίο θα διαλύει την Βουλή και θα προκηρύσσει εκλογές. Άρα, το όλο ζήτημα προκύπτει για τις δύο ημέρες κατά τις οποίες θα διευθετηθούν οι κοινοβουλευτικές εκκρεμότητες προκειμένου να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι προβλημάτισε έντονα  τον απερχόμενο Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ο οποίος αφού πρώτα διαπίστωσε ότι ο εσωτερικός κανονισμός δεν προβλέπει κάτι συγκεκριμένο και άρα το αν θα καταβληθούν ή όχι μισθοί εξαρτάται από την δική του απόφαση, ανέλαβε πρωτοβουλία, συνομίλησε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και τελικά αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία πληρωμή.

Πληροφορίες και από newsbomb.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάιος, 2012, 5:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr