Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές

Μικρότερη από πέρυσι ήταν η συμμετοχή στις φοιτητικές εκλογές, όπως εκτιμούν εκπρόσωποι παρατάξεων, καθώς πριν από λίγο έκλεισαν οι κάλπες και άρχισε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στις σχολές των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι η συμμετοχή κυμάνθηκε μεταξύ 60% και 65% , ενώ πρόπερσι ήταν γύρω στο 50% με 55% που θεωρήθηκε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά.

Οι φοιτητικές εκλογές παρά το πολιτικό κλίμα, διεξήχθησαν φέτος σε χαμηλούς τόνους, ενώ δεν υπήρξε σχεδόν σε καμία σχολή η έντονη δραστηριότητα και το ενδιαφέρον άλλων ετών, καθώς οι φοιτητές δεν έδειξαν να «συγκινούνται» απ΄το κάλεσμα των φοιτητικών παρατάξεων.

Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις η ΔΑΠ θα παραμείνει πρώτη δύναμη. Στελέχη της μάλιστα μιλούν ακόμη και για άνοδο, ενώ άλλοι φοιτητές υποστηρίζουν ότι θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Η ΠΑΣΠ, φαίνεται να έχει πτωτική τάση, ενώ τις δυνάμεις τους συγκρατούν οι Πανσπουδαστικές Κινήσεις Συνεργασίας (ΠΚΣ) που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Για άνοδο μιλούν ορισμένοι φοιτητές των παρατάξεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ πολλοί φοιτητές εκτιμούν ότι και η «Αριστερή Ενότητα» δεν θα εισπράξει μεγάλα οφέλη από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες κοινοβουλευτικές εκλογές.enikos.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάιος, 2012, 9:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr