Γκρεμίζουμε εύκολα, χτίζουμε δύσκολα !

του Βασίλη Κωνσταντίνου
Ζούμε στην λατρεία της απομυθοποίησης. Ηδονιζόμαστε να γκρεμίζουμε σύμβολα, πρόσωπα, ιστορία. Κάθε εποχή θέλει και τον μύθο της. Θέλει την τάση ,την επιθυμία του κόσμου να δημιουργήσει έναν ηγέτη προσδίνοντας του κάποια χαρακτηριστικά με υπερβολή πάνω από τα καθιερωμένα. Εμείς όχι μόνο δεν το κάνουμε αλλά αποδιδόμαστε σ΄ ένα πρωτοφανές γκρέμισμα με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε γιατί είμαστε ράκη ψυχικά. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε το καλό ο όμορφο ,το ανώτερο γιατί τα κόμπλεξ μας πνίγουν . Στην Ελλάδα σήμερα δεν βγαίνει καλή κουβέντα. Δυστυχώς. Θα γκρεμίσουμε πολλούς ηγέτες δεν θα φτιάξουμε εύκολα κάποιον .Λείπει η απαραίτητη ύλη , η ενέργεια καταναλώθηκε στην συνεχή και ακόρεστη καταναλωτική μανία και σε μια θεοποίηση του φαγητού! Των υλικών αγαθών. Είμαστε μπριζολοποιημένοι!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάιος, 2012, 9:17 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr