ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στις 12 Ιουλίου συνέρχεται σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ, στο οποίο ο Νικήτας Κακλαμάνης αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Στο επίκεντρο για μία ακόμα φορά θα βρεθούν τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τους ΟΤΑ. Τα κυριότερα από αυτά αφορούν στην εξέλιξη του προγράμματος «Θησέας», την ΚΑΠ και την ΣΑΤΑ. Τις νέες προϋποθέσεις δανειοδότησης των δήμων, μετά και από σχετική απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Ενώ επιπλέον θα τεθεί και το ζήτημα του δανεισμού των ΟΤΑ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Εισηγήσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθούν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΚΕ, Γ. Μουράτογλου, καθώς και από τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, Ρ. Γκέκα. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Ιούλιος, 2010, 8:00 πμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr