Συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ σε κινητοποιήσεις για το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετέχει ενεργά και στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Δυτ. Μακεδονίας, ενάντια στο κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Καλούμε τον λαό της Π.Ε Κοζάνης, αλλά και των άλλων Π.Ε Δ. Μακεδονίας (στο μέτρο που το ¨Μποδοσάκειο¨ έχει σημαίνοντα ρόλο στο δίκτυο Υγείας της Περιφέρειας), να συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 22/5/12 και ώρα 10.00 π.μ. που οργανώνουν οι φορείς υγείας.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει τις θέσεις μας για την υγεία στην Δ. Μακεδονία. Έχουμε καταγγείλει την κυβερνητική πολιτική, τις μεθοδεύσεις της κεντρικής διοίκησης και τα ¨εντέλλεσθε¨ που μας γυρνούν σε έναν εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.

Επισημάναμε τα κενά και τις ελλείψεις, όπως και τη μεθοδευμένη απαξίωση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, που εντάσσεται στα σχέδια της συνολικότερης πολιτικής των μνημονιακών δυνάμεων για τη  διάλυση των υποδομών Υγείας και τη συρρίκνωσή τους, με τελική επιδίωξη την ιδιωτικοποίηση της.

Παλεύουμε με όλη την κοινωνία για λύση ¨εδώ και τώρα¨ στο πρόβλημα της παθολογικής κλινικής και τη στελέχωσή της. Για λύση όλων των βασικών προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν στο νοσοκομείο, αποδομώντας  τη λειτουργία του.

Μαζί με τον λαό δίνουμε τη μάχη απέναντι στις πολιτικές της κοινωνικής εξαθλίωσης. Αγωνιζόμαστε για δημόσια υγεία που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων και όχι των μνημονίων και των ιδιωτικών συμφερόντων. Η προστασία των συλλογικών αγαθών, και ιδιαίτερα της υγείας, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Ελπίζουμε, ότι στις 17 του Ιούνη ο Ελληνικός λαός θα ολοκληρώσει την εντολή της 6ης Μάη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάιος, 2012, 8:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr