ΑΥΡΙΟ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

Μεγάλο θέμα έχει προκληθεί με τα περίφημα δάνεια του δήμου όπου έχει μπει εγγύηση μέρος των χρημάτων από την κληρονομιά Παπαλαζάρου.Τα δάνεια αυτά με την εγγύηση της κληρονομιάς έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό του δήμου Καστοριάς μιας και η ομάδα Τσαμίση ειδικά για το τελευταίο δάνειο (του 2006) ψήφισε παράταση αποπληρωμής για το 2013 ( υπάρχουν καταγγελίες για παραποίηση πρακτικών) με τους ίδιους όρους, άρα η εγγύηση παραμένει η ίδια. Θα υπάρξει προσφυγή κατά της απόφασης και από τους δημοτικούς συμβούλους της ομάδας Τσαμίση εκφράζονται φόβοι μήπως μπλέξουν για δεύτερη φορά. Κάποιοι μάλιστα φοβούνται μην τους καλέσουν να τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούλιος, 2010, 10:55 πμ. στις Κατηγορίες ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr