Ιστορία, Μαθηματικά, Βιολογία και Φυσική σήμερα στις Πανελλήνιες

Με τα μαθήματα Ιστορία, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Βιολογία και Φυσική, όλα μαθήματα γενικής παιδείας, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη  οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Έως το τέλος της εβδομάδας , η υπουργός Παιδείας Ευφροσύνη-Αγγελική Κιάου θα ανακοινώσει τις αλλαγές στις ημερομηνίες των ειδικών μαθημάτων που είχαν προγραμματισθεί πριν ή μετά από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή 17 Ιουνίου.

Η υπουργός ξεκαθάρισε ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου, που λήγει το διδακτικό έτος. Στις 16 Ιουνίου είχε προγραμματισθεί , οι υποψήφιοι να διαγωνισθούν στα αγγλικά και στις 18 στην Αρμονία. Οι εξετάσεις θα ολοκληρώνονταν στις 23 Ιουνίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ολοκληρωθούν μία ή δύο ημέρες μετά.

Χθες, ξεκίνησαν και οι  εξετάσεις των υποψηφίων των   επαγγελματικών λυκείων, οι οποίοι διαγωνίσθηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.  Το θέμα που δόθηκε είχε το τίτλο «Οι Αρετές του Λόγου» , απόσπασμα από το έργο «Οι δρόμοι της ζωής» του Ε.Π.Παπανούτσου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάιος, 2012, 11:24 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr