Έτοιμα στα «συρτάρια» του Λογιστηρίου του Κράτους τα μέτρα του Ιουνίου

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου-

ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΑ «ΣΥΡΤΑΡΙΑ» ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ; ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ «ΚΑΠΟΙΟΙ» ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες διευθύνσεις του Γενικού Λογιστηρίου έχουν επεξεργαστεί και ετοιμάσει τους πίνακες και τα προσχέδια νόμου για τα μέτρα του Ιουνίου.

Απαιτούμε να δημοσιοποιηθούν όλα τα προσχέδια νόμου που έχει επεξεργαστεί το Γενικό Λογιστήριο τους τελευταίους έξι μήνες και τα οποία δεν έχουν ψηφισθεί μέχρι σήμερα ως νόμοι του κράτους από την Ελληνική Βουλή. Περιμένουμε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να τοποθετηθούν συγκεκριμένα και χωρίς υπεκφυγές.

Όλα στο φως εδώ και τώρα!

To Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάιος, 2012, 6:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr