Εκδόθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις για κόμματα και υποψήφιους στις εκλογές

Εκδόθηκαν την Παρασκευή οι κοινές υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Εσωτερικών, Αντώνη Μανιτάκη, και Επικρατείας, Αντώνη Αργυρού, με τις οποίες καθορίζονται οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων, που μετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και από φορείς συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Με τις ίδιες αποφάσεις καθορίζονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τις εμφανίσεις στα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα των υποψηφίων βουλευτών και των οριζόμενων εκπροσώπων των κομμάτων ή των συνασπισμών, στις εκλογές.

Επιπλέον, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμεται στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα το υπολειπόμενο 40% της εκλογικής χρηματοδότησης για την διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου, το οποίο ανέρχεται συνολικά στα 4.148.000 ευρώ, βάση του ν.3023/2002.

Τα αρχεία των υπουργικών αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως:

Newsroom ΔΟΛ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάιος, 2012, 8:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr