Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά για τις νέες εκλογές

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου ανοικτή, λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Τα θέματα στο φόντο των ερχόμενων εκλογών ήταν :

α) Συγκρότηση του τοπικού ψηφοδελτίου

β) Ορισμός νέας εκλογικής επιτροπής

Στην συζήτηση που ακολούθησε, εκφράστηκε η εκτίμηση ότι η αποδοχή των πολιτών στο ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμα του, συνεχίζει να αυξάνεται και ότι ο στόχος για την εκλογή βουλευτικής έδρας στο Νομό Καστοριάς για την Αριστερά είναι εφικτός.

Εκφράστηκε ομόθυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ μπορεί να αναδειχθεί παράγοντας διεξόδου από την κρίση μέσα από τη συνεργασία των δυνάμεων της αριστεράς, της ριζοσπαστικής οικολογίας και των σοσιαλιστών που δεν χωρούν οι αξίες, οι ιδέες και τα όνειρά τους στη πολιτική των μνημονίων της υποτέλειας και την συγκρότηση από αυτές τις πολιτικές δυνάμεις, κυβέρνησης της Αριστεράς.

Τονίστηκε η ανάγκη να απευθύνουμε στην τοπική κοινωνία – έστω και κάτω από τον ορυμαγδό των κινδυνολογιών και των κενοτήτων των δυνάμεων του μνημονίου και της τροϊκας – με πιο καινοτόμες ιδέες και τρόπους, τόσο τα κεντρικά μας προγραμματικά πλαίσια, όσο και τις τοπικές μας προτάσεις που σαν κυβέρνηση της Αριστεράς θα προωθήσουμε.

Η συνέλευση, ξαναπροτείνει στην τοπική κοινωνία το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ που έδωσε τον εκλογικό αγώνα στις προηγούμενες εκλογές, με επιτυχία , με την σειρά σταυροδοσίας:

1) ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

2) ΜΟΥΡΑΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ

3) ΚΑΒΕΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

4) ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Συγκροτήθηκε επίσης διευρυμένη ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που την αποτελούν:

ο Γιάννης Αλκιβιάδης, η Βασιλική Παπαμαντζάρη, ο Δέλλας Χρυσόστομος, ο Σεραφείμ Κώστας, ο Λιούζας Στέφανος, ο Περικλής Ζαγάρας, ο Γιάννης Δέλλας, η Σταυρούλα Αδαμίδου, ο Γιώργος Μελλίδης, ο Θόδωρος Μετρζανίδης, ο Βασίλης Νικολάου, ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, η Κατερίνα Χαρίση, ο Σταύρος Κυριαζίδης, ο Δημήτρης Σμιξιώτης.

Ορίστηκαν και ομάδες εργασίας :

1) Οργάνωση προεκλογικού αγώνα

2) Τοπικού Προγράμματος

3) Οικονομικής στήριξης

4) Τύπου και επικοινωνίας

Ομάδα Τύπου και επικοινωνίας –

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 ΜΑΙΟΥ 2012

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Μάιος, 2012, 9:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr