Κεπαπτσόγλου » για το θέμα του ΚΕΝ να δεσμευτούν άμεσα οι υποψήφιοι και τα κόμματα »

Άμεση αντίδραση του Δ.Ορεστίδος μετά το ρεπορτάζ του alphafm.gr

 • Σύμφωνα με βάσιμες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επανέρχεται στο θέμα λειτουργίας του στρατοπέδου 585 ΚΕΝ ΕΚΕ Άργους Ορεστικού. Οι παλινωδίες της πολιτείας στο εν λόγω θέμα είναι γνωστές σε όλους τους δημότες μας και όχι μόνο.

Επειδή, λοιπόν, ο Δήμος Ορεστίδος έχει προσφέρει τα μέγιστα για να διασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία του και το γεγονός ότι πρέπει επιτέλους να δοθεί μια οριστική λύση στο θέμα αυτό, ζητούμε από όλα τα πολιτικά κόμματα που έχουν εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο, μέσω των τοπικών εκπροσώπων τους να δεσμευτούν για την αδιάλειπτη λειτουργία του 585 ΚΕΝ ΕΚΕ Άργους Ορεστικού.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάιος, 2012, 8:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Κεπαπτσόγλου » για το θέμα του ΚΕΝ να δεσμευτούν άμεσα οι υποψήφιοι και τα κόμματα »”

 1. Xanthi Mourati

  Πάγια θέση του Συριζα ότι ο στρατός πρέπει να ειναι και να παραμένει στα σύνορα. Υπό την έννοια αυτή είμαστε αντίθετοι στο κλείσμο του ΚΕΝ. Άργους Ορεστικού.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr