Ο Λαζόπουλος και η σχολή του

του Βασίλη Κωνσταντίνου – Δεν έχω τίποτα με τον Λαζόπουλο τους ΑΜΑΝ, το Θέμο και τους άπειρους δημοσιογράφους  που τους μιμούνται μανιωδώς. Τους έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές και θα εξακολουθήσω.  ΄Ομως πιστεύω ότι μία αιτία του κακού στην πολιτική είναι  το παραμύθιασμα του κόσμου μέσω των εκπομπών με τσιτάτα, αφορισμούς και κυρίως απλοποιήσεις. Ο Λαϊκισμός έχει φωλιάσει μέσα στα Στούντιο για τα καλά. Στον  τομέα της ψυχαγωγίας κανένα πρόβλημα. Καλά κάνουν και δίνουν στον κόσμο την χαρά και την διασκέδαση και το γέλιο. ΄Ελα που μερικοί όμως   μεταφέρουν αυτό το κλίμα της απαξίωσης, της ισοπέδωσης του μηδενισμού σε κάθε τομέα της πραγματικής πολιτικής και οικονομικής  ζωής του τόπου. Θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα λίγο μακριά από εμάς αλλά  ενδεικτικό για  να βοηθήσω την αλληλοεπικοινωνία  .Αν πάρει κάποιος και εξετάσει  μία αποστολή της ΝΑΣΑ, αφαιρετικά   καταλήγει ότι η ουσία είναι η εκτόξευση ή μη του πυραύλου. Στην πραγματικότητα όμως αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες, πανεπιστήμια, εταιρίες, έρευνες, κλπ. που καταναλώνουν χιλιάδες εργατοώρες χιλιάδες ώρες επίλυσης μικρών και μεγάλων προβλημάτων. Δικαιούται να  έχει άποψη κάποιος κατηγορηματική  και απόλυτη  για την αξία ή μη της ΝΑΣΑ επειδή παρακολούθησε δύο λεπτά την εκτόξευση; ¨Εχουμε ή όχι εμείς ειδικούς στα τραπεζικά ,στο ΔΝΤ, στο ΝΑΤΟ, στην Ευρωπαϊκή ένωση… που μας θυμίζουν το παραπάνω παράδειγμα. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Από τον λαϊκισμό κινδυνεύουμε όλοι. ΄Ολοι.  Είναι μια πανούκλα που διαπερνά τα πάντα και μολύνει όλους. ‘Όπου και αν κρύβονται προς το παρόν. Θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Χωρίς εμπάθεια .Με αρχές και αξίες και από την παράδοση μας  , ιστορία μας αλλά και από την επαφή μας με τον σύγχρονο κόσμο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Μάιος, 2012, 8:47 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr