Από την Παρασκευή και μετά καμία συμμετοχή του »ενωτικού» Πετσάλνικου

Δεν έχει εμφανισθεί σε καμία κομματική διαδικασία, ακόμη και οι στενοί συνεργάτες του δεν έκαναν καμία προσπάθεια να προχωρήσουν με ηρεμία οι διαδικασίες οι κομματικές.

Ο κ. Πετσάλνικος μετά τα μηνύματα της Αθήνας αποχώρησε, με ανακοίνωση του την Παρασκευή και τώρα μετά από 32 χρόνια στήριξης όλων των συντρόφων είναι φυσιολογικό με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει προσωπικά να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την έδρα που χάθηκε με δική του μεγάλη ευθύνη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Μάιος, 2012, 10:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

19 Σχόλια για “Από την Παρασκευή και μετά καμία συμμετοχή του »ενωτικού» Πετσάλνικου”

 1. ΠΑΣΟΚΟΣ

  Αν γνωρίζεις κανένα άλλο Καστοριανό πολιτικό που να έφτασε στο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής και μάλιστα να ψηφίστηκε σ’ αυτή τη θέση και από βουλευτές και άλλων κομάτων της βουλής πλέον του ΠΑΣΟΚ τότε θα ομολογήσω ότι λέω μ…ες.

  Όσο για τ’ αλλα που γράφεις σου απαντώ:.

  «Ζήσε τον μύθο σου στην Καστοριά»

 2. Ανώνυμος ο Καστοριανός

  «…Ο Πετσάλνικος έχει καταγραφεί ως ο μεγαλύτερος πολιτικός της περιοχής μας στη μεταπολίτευση και αυτό το μαρτυρεί το έργο του στη Καστοριά (ΤΕΙ, ΕΓΝΑΤΙΑ, Αεροδρόμιο, Φράγμα Νεστορίου, κλπ, κλπ) και η πολύχρονη παρουσία του στο πολιτικό στερέωμα της χώρας (Υπουργός, Πρόεδρος Βουλής)…»

  Διάβασε προσεκτικά αυτό που έγραψες και σκέψου ποιος απο τους δυο μας λέει μ…….ς.

  Όσο για το κλίμα σύγχισης που περιγράφεις, όλοι ξέρουμε ποιος το δημιουργεί, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι ο Πετσάλνικος έχει δώσει γραμμή για ΣΥΡΙΖΑ.
  Επίσης το ποιος έχει ξεφτυλιστεί μπορείς να το μάθεις, αν ρωτήσεις τους συντρόφου σου, αλλά και οπιοιονδήποτε Καστοριάνο ποια είναι η γνώμη του για τον Πετσάλνικο (σου θυμίζω ότι το ενδεχόμενο να αναλάβει Πρωθυπουργός έγινε ανέκδοτο).
  Και κάτι τελευταίο: αν όπως ισχυρίζεσαι είσαι ΠΑΣΟΚΟΣ τότε πρέπει και εσύ να τρέξεις για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Αν όμως είσαι απλά «υποστηρικτής του Πετσάλνικου» και άρα δε σενοιάζει το ΠΑΣΟΚ πέρα από αυτόν, τότε δεν είσαι ΠΑΣΟΚΟΣ και καλά θα κάνεις να σταματήσεις τις μικρόψυχες επιθέσεις απέναντι σε ανθρώπους που αυτή τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται (και μη ρωτήσεις ποιος το έφερε σε αυτή τη θέση, γιατί ξέρεις την απάντηση) δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν ξεπουλάν τις ιδέες τους και δεν λασπολογούν τους συντρόφους τους.

 3. ΠΑΣΟΚΟΣ

  Ρε συ ανώνυμε Καστοριανέ Πασόκε μ’ αυτές τις μ……ες που γράφεις θεωρείς ότι υποβαθμίζεις τον Πετσάλνικο ?
  Το μόνο που καταφέρνεις είναι να διαχέεις κλίμα διάλυσης στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, που δεν είναι έτσι.
  Όσο και να προσπαθούν κάποιοι και συ μαζί να μειώσετε τον Πετσάλνικο το μόνο που καταφέρνετε είναι να ξεφτυλίζεστε.
  Ο Πετσάλνικος έχει καταγραφεί ως ο μεγαλύτερος πολιτικός της περιοχής μας στη μεταπολίτευση και αυτό το μαρτυρεί το έργο του στη Καστοριά (ΤΕΙ, ΕΓΝΑΤΙΑ, Αεροδρόμιο, Φράγμα Νεστορίου, κλπ, κλπ) και η πολύχρονη παρουσία του στο πολιτικό στερέωμα της χώρας (Υπουργός, Πρόεδρος Βουλής).
  Τρέξε λοιπόν να μαζέψεις καμιά ψήφο για το νέο ψηφοδέλτιο και μη κρύβεσαι πίσω από φαντασιώσεις συνομωσιών.
  Μη χρεώνεις την αδυναμία σου ή την πολιτική σου ανυπαρξία σε πρόσωπα που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους και την στάση τους το ΠΑΣΟΚ.

  Υπογραφή

  Ένας Πασόκος υποστηρικτής του Πετσάλνικου

 4. Ανώνυμος ο Καστοριανός

  Φιλε Takis λυπάμαι που σου το χαλάω, αλλά δέχτηκα προσωπικά κρούση από ανθρώπους του περιβάλλοντος Πετσάλνικου να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι ο ίδιος ο Πετσάλνικος έδωσε αυτή τη γραμμή. Αν με το που έχασε την κουτάλα σταμάτησε να σέβεται την παράταξη που τον ανέδειξε και τον κόσμο που τον εμπιστεύθηκε, δε βλέπω για ποιο λόγο να τον σεβαστούν τα στελέχη, πόσω μάλλον όταν ο ίδιος τα λοιδορεί.

 5. Alessandra

  to pasok einai edw dialymeno kai nekro !

 6. takis

  Ρε παιδιά τη σκάτε όλοι…Αυτούς τους δύο ο Πετσάλνικος τους άνδρωσε πολιτικά, και αν δεν καταλάβατε καλά αναφέρομε στον Παπουλίδη και στον Αναστασίου.
  Τον μεν πρώτο τον έκανε πρώτο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στην πόλη της Καστοριάς και τον δεύτερο έκανε γνωστό στην κοινωνία του ΠΑΣΟΚ, το αποτέλεσμα, γνωστό:
  Και οι δύο των κυνήγησαν, και πιο πολύ ο Παπουλίδης ο οποίος έχει και παράπονο από τον Φίλιππα ότι δεν τον έκανε Νομάρχη όπως ονειρεύονταν, μετά από 3 τετραετίες στο δήμο Καστοριάς, (την τελευταία, στη 2η Κυριακή).

  Αυτό είναι το ευχαριστώ…Ντροπή σας σεβαστείτε τουλάχιστον την προσφορά αυτού του ανθρώπου στο κόμμα πρώτα και στον τόπο μετά, (βάζω το κόμμα πρώτο διότι, το θέμα είναι καθαρά εσωκομματικό).

  Όσο αφορά τα μικρά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά, την πρώτη ευθύνη τη φέρουν αυτοί που βρίσκονταν εδώ, η νομαρχιακή επιτροπή, τα ενεργοποιημένα στελέχη, και όχι ο Φίλιππος Πετσάλνικος ο οποίος ως πρόεδρος της Βουλής οι υποχρεώσεις του ήταν μεγαλύτερες και δεν θα μπορούσε να βρίσκετε για μεγάλα διαστήματα στην Καστοριά, (άλλωστε δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι στην πόλη σου ώστε να λύσεις κάποια προβλήματα τα οποία λύνονται και από την Αθήνα).

 7. arvylas

  Είναι δυνατόν ο Ανασταςιου να στήριξε ΣΥΡΙΖΑ; Είναι σαν να λέμε ότι ο Μπένυ έδωσε γραμμή για Τσίπρα. Δεν τολμώ ούτε καν να το σκεφτώ. Εκτός αν έχετε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τον Πρόεδρο τον έφαγε ο μέγας Θωμάς και όχι ο Μπένυ με την ευγενική χορηγία του Πάρης. Κακοπροαίρετοι.

 8. ANONYMOS

  Προς τον 12:55

  Κοντά είσαι.
  Προσπάθησε λίγο ακόμη και το ταξιδάκι φαίνεται να το κερδίζεις.

 9. Ανώνυμος ο Καστοριανός

  Ρε Πετσάλνικε σταμάτα να μπαίνεις με ψευδώνυμα και να πετάς λάσπη.
  Παρ’ το απόφαση, το τοπικό ΠΑΣΟΚ προχώρησε και σε άφησε πίσω.

 10. ANONYMOS

  QUIZ.

  Ποιοι είναι οι δύο νονοί του ψηφοδελτίου και της συμφοράς που έρχεται για το ΠΑΣΟΚ που κρύβονται στο παρασκήνιο.

  Για να σας βοηθήσω λίγο ο ένας μεσουρανούσε την εποχή του Τόμπρα και ο άλλος την εποχή των αλβανικών πυραμίδων. Και οι δύο βέβαια φημίζονται για την «ακεραιότητα» του χαρακτήρα τους.

  Όποιος το βρει κερδίζει μία τετραήμερη εκδρομή στην Κορυτσά με όλα πληρωμένα από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας.

 11. Νικολέτα

  Δηλαδή η ανανέωση του πασοκ έγινε με άτομα των οποίων ο πολιτικός λόγος βασίζεται σε αναφορές ηθοποιών και σε σχόλια μμε;Μπράβο στο πασοκ για τα «ικανά» άτομα που επέλεξε.Έτσι θα πάει μπροστά η χώρα και θα ξεπεράσει την κρίση.Γελάει ο κόσμος μαζί σας.

 12. Xristos

  Μου την δίδαξες την λέξη ή μάλλον την φράση ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ και την εμπέδωσα.Είναι το κύριο χαρακτηριστικό κάποιων ντεμέκ ΠΑΣΟΚΩΝ!

 13. nameless

  Χαχα,γελαω πολυ μαζι σας ακομα ρε βοδια στηριζεται ΠΑΣΟΚ-ΝΔ?και καθεστε και μαλωνετε μεταξυ σας για το ποιος απο τους πρωην και νυν υποψηφιους ειναι περισσοτερο ΠΑΣΟΚ?ξυπνηστε ζ……..ωα

 14. ΠΟΝΤΙΚΙ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 1: xristos- Στηριξε καλυτερα τον «ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ» !!
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ :(προφανως εσυ…ξερεις την λεξη ΕΞΑΡΤΗΣΗ)
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 2 : Δημητρης-Την πολιτικη διαδρομη του πατερα Παπουλιδη ολοι την γνωριζουν !!! Η συγκριση μεταξυ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ-ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ και αυτη ειναι γνωστη !! Σε παραπεμπω λοιπον στο σχολιασμο του AL-TSANTIRI για τον κυριο Πετσαλνικο!! Τα υπολοιπα σχολια περιτευουν………………..

 15. Xristos

  Ο άρχοντας της φανφάρας! Υποβολιμιαίο είναι το σωστό..

 16. Δημήτρης

  δηλαδη ποντικε λες να στηρίξει αυτους που του πριονίζαν την καρεκλα τα προηγούμενα χρόνια (π.χ. Παπουλιδη , Αναστασίου)! Είναι μια άποψη…
  Δεν θυμάμαι όμως να υπήρξε όυσιαστική στύριξη στο ψηφοδέλτιο του πασοκ στις προηγούμενες εκλογές απο τους εν λόγω κυρίους. Ο μεν Αναστασίου ασκούσε έντονη κριτικη στο πασοκ ενω ο Παπουλίδης( πατέρας ) άφαντος!

 17. ΠΟΝΤΙΚΙ

  Η λογικη του «μαθουσαλα» ετελειωσε !! Ο πετσαλνικος αν ειναι πραγματι ιδεολογος μπορει να στηριξει καθε προσπαθεια ανανεωσης ! Και αν δεν το κανει τοτε θα δικαιωσει αυτο που κατα κορον ακουγετε στην Καστορια…μονο η καρεκλα του τον ενοιαζε,και η δημιουργεια στρατιας εξαρτημενων !!!!!!!!!!!!!!!!
  Απο την αλλη δεν θα σχολιασω το αρθρο του xristos,γιατι ειναι αναξιο σχολιασμου!! (και προφανως υποβουλιμιαιο )

 18. Δημήτρης

  Μα τι κομπλεξ είναι αυτο με τον Πετσαλνικο …. την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε πάρει το μύνημα οτι ο λαος δεν τον ήθελε, αυτη την εβδομάδα που είναι και δεν εμφανίζεται για να βοηθήσει …… Μα πως θα βοηθήσει αφου τοσο καιρο λετε πως δεν τον θέλει ο λαος!!!!!!!!!!!!

 19. Xristos

  Το νούμερο 1 του ψηφοδελτίου στήριζε ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές και ο πατέρας του νούμερο 2 και ο ίδιος ο νούμερο 2 όλα αυτά τα χρόνια σήριζαν τα πάντα εκτός από ΠΑΣΟΚ.Τόση στήριξη έλαβε όλα τα προηγούμενα χρόνια από τους «ενωτικούς» του νέου ψηφοδελτίου…

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr