Μ.Αντωνίου » Με την Ν.Δ δεν θα κλείσει το ΚΕΝ του Ά.Ορεστικού

Με γραπτή δήλωση της η Μαρία Αντωνίου απαντά στον Δήμαρχο Ορεστίδος για το θέμα των νέων πληροφορικών που δείχνουν πως κλείνει το κέντρο νεοσυλλέκτων ( κρατείστε την δήλωση Αντωνίου, θα μας χρειαστεί περίπου τον Σεπτέμβριο) .

»Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, σε προεκλογική περίοδο και από Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να λαμβάνει αποφάσεις, που να αφορούν τη λειτουργία στρατοπέδων.

Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια απόφαση.

Και μάλιστα, όταν ο σημερινός Υπουργός Εθνικής άμυνας, είναι ένας από αυτούς που κατά το παρελθόν, βοήθησαν σημαντικά στην λειτουργία του ΚΕΝ Άργους Ορεστικού.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι για την παράταξη μας παραμένει αδιαπραγμάτευτη η λειτουργία του ΚΕΝ Άργους Ορεστικού.

Ενημέρωσα, τον κ. Κεπαπτσόγλου, ότι μαζί θα προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια κριθεί απαραίτητη, για την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΚΕΝ».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2012, 10:58 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr