Ο Γερμανός Υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Hans-Joachim Fuchtel στην Καστοριά

Ο Δήμος Καστοριάς υποδέχεται στην περιοχή μας την Πέμπτη 31 Μαΐου τον Γερμανό Υφυπουργό του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Hans-Joachim Fuchtel, εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση.

Ο κύριος στόχος της αποστολής του κ. Φούχτελ ,στο πλαίσιο της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, είναι να παράσχει την τεχνογνωσία για την ανάπτυξη συνεργασίας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα, η Ελληνογερμανική Συνέλευση έχει ως αντικείμενο τη συνεργασία μεταξύ ελληνικών και γερμανικών περιφερειών και δήμων, αλλά και μεταξύ, εμπειρογνωμόνωνεπιχειρηματιών και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών με απώτερο στόχο την ανταλλαγή εμπειριών σε πολλούς τομείς της πολιτικής σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και την προώθηση της ανάπτυξης ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της συνεργασίας με γερμανούς εταίρους.

Στο πλαίσιο των επαφών του Γερμανού Υφυπουργού με τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη αλλά και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τουρισμού κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία θα συζητηθούν λεπτομέρειες για την επικείμενη Ελληνογερμανική συνάντηση πολιτικής στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα υλοποιηθεί στην πόλη μας στα τέλη του Ιουνίου με θέμα «Περιφερειακή βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα» από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου 2012. Σκοπός είναι μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και παραδειγμάτων βέλτιστης πρακτικής να προαχθεί η αξιοποίηση αντίστοιχων ευρωπαϊκών προγραμμάτων και οι δυνατότητες συνεργασίας σε τομείς, όπως η  Τοπική Αειφόρος Ανάπτυξη – Εξυγίανση Υδάτινων Πόρων όπως η Λίμνη της Καστοριάς, η βιολογική καλλιέργεια παραλίμνιων οπωρώνων αλλά και ο Οικοτουρισμός.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2012, 8:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr