Η ΝΟ.Δ.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση όταν η Ν.Δ απαντούσε στις κινητοποιήσεις των αγροτών – κτηνοτρόφων με ενισχύσεις πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρώ για ζημιές στα αγροτικά – κτηνοτροφικά προϊόντα (ενίσχυση εισοδημάτων) φώναζε και διακήρυττε σε όλα τα Μ.Μ.Ε. αλλά & τοπικά με όλους τους αξιωματούχους της ότι αυτές είναι παράνομες & ότι είναι ψίχουλα για τους ανθρώπους του μόχθου της Ελληνικής Υπαίθρου.

Σήμερα οι τιμές των προϊόντων τους είναι χαμηλότερες, το κράτος είναι απών ,η σοδειά τους & ο κόπος τους μένει στις αποθήκες , τα χρέη μεγαλώνουν & οι όποιες υποσχέσεις για ενισχύσεις προς αναπλήρωση των εισοδημάτων τους από ζημιές λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών παραμένουν εδώ & 7 μήνες μόνο υποσχέσεις.

Η ελπίδα του χειμώνα με τις υποσχέσεις των αρμοδίων αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση & οι συνεχείς αναβολές για συζήτηση των προβλημάτων των αγροτοκτηνοτρόφων έγινε οργή & αγανάκτηση.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Καστοριάς στον έντιμο & ευπρεπή αγώνα για δικαίωση των προσδοκιών τους θα μας έχουν σύμμαχο τους.

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούλιος, 2010, 12:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr