Η ΝΟ.Δ.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση όταν η Ν.Δ απαντούσε στις κινητοποιήσεις των αγροτών – κτηνοτρόφων με ενισχύσεις πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρώ για ζημιές στα αγροτικά – κτηνοτροφικά προϊόντα (ενίσχυση εισοδημάτων) φώναζε και διακήρυττε σε όλα τα Μ.Μ.Ε. αλλά & τοπικά με όλους τους αξιωματούχους της ότι αυτές είναι παράνομες & ότι είναι ψίχουλα για τους ανθρώπους του μόχθου της Ελληνικής Υπαίθρου.

Σήμερα οι τιμές των προϊόντων τους είναι χαμηλότερες, το κράτος είναι απών ,η σοδειά τους & ο κόπος τους μένει στις αποθήκες , τα χρέη μεγαλώνουν & οι όποιες υποσχέσεις για ενισχύσεις προς αναπλήρωση των εισοδημάτων τους από ζημιές λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών παραμένουν εδώ & 7 μήνες μόνο υποσχέσεις.

Η ελπίδα του χειμώνα με τις υποσχέσεις των αρμοδίων αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση & οι συνεχείς αναβολές για συζήτηση των προβλημάτων των αγροτοκτηνοτρόφων έγινε οργή & αγανάκτηση.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Καστοριάς στον έντιμο & ευπρεπή αγώνα για δικαίωση των προσδοκιών τους θα μας έχουν σύμμαχο τους.

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούλιος, 2010, 12:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery





  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr