Σάλος από τις χθεσινές καταγγελίες και αναφορές Παπα’ι’ορδανίδη για Σαββόπουλο. Πριν λίγο αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση στήριξης Σαββόπουλου ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής

ΔΑΚΗΣ «Αμέριστη η στήριξή μου στον Δημήτρη Σαββόπουλο» – Δήλωση ΔΑΚΗ :

«Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος έχει παράσχει σημαντικό έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης μου. Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του έχει ως στόχο και δράση την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της ακριτικής αυτής περιοχής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εμπέδωση της Περιφερειακής συνείδησης.

Πολλές πρωτοβουλίες του, άνοιξαν τις διαδικασίες για να προχωρήσουν ζητήματα που δίνουν αναπτυξιακή προοπτική στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και διέξοδο συνεργασίας με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και τους γείτονές μας. Οποιαδήποτε άλλη αναφορά στο πρόσωπο του Δημήτρη Σαββόπουλου από όπου και αν προέρχεται είναι αναληθής και έξω από το ηθικό ανάστημα που πρέπει να έχει ένας πολιτικός.

Η στήριξή μου στα επιχειρησιακά σχέδια του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς είναι αδιαπραγμάτευτη και συνεχής. Ο στόχος κοινός. Να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιούνιος, 2012, 11:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr