ΣΥΡΙΖΑ, Ά.Ορεστικό – Οι θέσεις για το κλείσιμο του ΚΕΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ Κ. ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ – ΓΙΑ ΤΟ Κ.Ε.Ν. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ.

Το κλείσιμο ή μη των στρατοπέδων εμπίπτει στον γενικότερο σχεδιασμό του ΓΕΝ, επομένως η όποια παρέμβαση μπορεί να κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γίνεται πάντα σε πολιτικό επίπεδο, σαν πρόταση.

Πάγια θέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι ότι ο στρατός πρέπει να βρίσκεται στα σύνορα και όχι στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα. Με την έννοια αυτή είμαστε κάθετα αντίθετοι στο κλείσιμο στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς αποτελεί αποδυνάμωση της φύλαξης των εθνικών μας συνόρων.

 

Επιπρόσθετα χωρίς να θεωρούμε ότι η οικονομική ενίσχυση της περιοχής μας θα έρθει από την ύπαρξη στρατοπέδων, καθότι ουδεμία ανάπτυξη δεν υπάρχει, αν δεν υπάρχει γενικότερη αναπτυξιακή στρατηγική και αλλαγή οικονομικού μοντέλου, ωστόσο αναγνωρίζουμε την χρησιμότητα της λειτουργίας του ΚΕΝ ως μικρής αιμοδοτικής δύναμης στην περιοχή.

 

Κατόπιν τούτων Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε θεσμικά και πολιτικά ώστε το ΚΕΝ Άργους Ορεστικού να παραμείνει ανοικτό.

 

 

 

 

Καστοριά 31 Μαΐου 2012

Με τιμή

 

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιούνιος, 2012, 3:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr