ΣτΕ: Ενέκρινε την πρόσληψη εποχικών δασοπυροσβεστών

Την πρόσληψη, κατά την προεκλογική περίοδο, 1.500 εποχικών δασοπυροσβεστών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα πεντάμηνη (κι όχι εξάμηνη όπως είχε ζητήσει η πυροσβεστική, καθώς και πέντε ιδιωτών χειριστών ελικοπτέρων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας 24 μηνών ενέκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για πρόσληψη επιπλέον 406 εποχικών πυροσβεστών.

Τις προσλήψεις είχε ζητήσει ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να καλυφθούν σοβαρές και επείγουσες ανάγκες δασοπυρόσβεσης κατά τη διάρκεια των αντιπυρικών περιόδων.

Το ΣτΕ ενέκρινε επίσης αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσληψη την 120 ψυχολόγων, 120 κοινωνικών λειτουργών και 60 μεταφραστών- διερμηνέων με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως τις 30/6/2013, καθώς και του υπουργείου Παιδείας για την πρόσληψη τριών φυλάκων με σχέση εργασίας 8μηνης διάρκειας, καθώς και 66 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων (γιατροί, νοσοκόμοι, μάγειροι κ.λπ.) για ένα μήνα για τις ανάγκες λειτουργίας μαθητικών κατασκηνώσεων του υπουργείου σε διάφορες περιοχές της χώρας.zougla.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιούνιος, 2012, 7:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “ΣτΕ: Ενέκρινε την πρόσληψη εποχικών δασοπυροσβεστών”

 1. […] (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/46131 […]

 2. […] (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/46131 […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr