Στο επίκεντρο τα «αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά»

Ημερίδα με θέμα «Αρωματικά – Φαρμακευτικά Φυτά» διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, την Πέμπτη 7 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από πολίτες του νομού, σχετικά με την καλλιέργεια, επεξεργασία, τυποποίηση και προώθηση των αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών, όπως γνωστοποίησε το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς πραγματοποιείται αυτή η ημερίδα.

Οι εισηγητές της ημερίδας θα είναι από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ., από το Κέντρο Γεωργικής Έρευνας Βορείου Ελλάδος (ΕΛ.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ), καθώς και γεωπόνοι της υπηρεσίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Ιούνιος, 2012, 4:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr