Πέμπτη βράδυ στο ΔΙΚΤΥΟ1 » live » με τον Αντ. Παραρά » Η Γούνα και τα εργασιακά ζητήματα του ν. Καστοριάς»

Με ένα πολύ κρίσιμο και επίκαιρο θέμα συνεχίσουμε τις πολιτικές εκπομπές μας την Πέμπτη στις 22.00.Προσκεκλημένοι κομματικοί παράγοντες αναλύουν το τοπικό πρόγραμμα τους για την γούνα και το μέλλον της. Θα ακούσετε τις προτάσεις των κομμάτων ώστε να μπορέσετε να δείτε ποιοι είναι αυτοί που έχουν προτάσεις και ποιοι απλά αερολογούν.

 

 

 

 


 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2012, 2:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πέμπτη βράδυ στο ΔΙΚΤΥΟ1 » live » με τον Αντ. Παραρά » Η Γούνα και τα εργασιακά ζητήματα του ν. Καστοριάς»”

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Αντώνη
  Αν είναι οι επικεφαλείς των ψηφοδελτίων που είχες χθες άστο καλύτερα.
  Απογοητεύθηκα πλήρως χθες στην εκπομπή σου με τις απαντήσεις τους.
  Η μια της ΝΔ δεν ήξερε ότι οι φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι ίδιοι σε όλη την Ελλάδα.
  Ο άλλος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι θα δώσει στους χαμηλοεισοδηματίες επίδομα θέρμανσης 4.000 ευρώ. Δηλαδή εγώ που πλήρωσα φέτος για πετρέλαιο θέρμανσης 3.200 ευρώ και γέμισα τον Απρίλη για του χρόνου θα κερδίσω και ένα μηνιάτικο 800 ευρώ. Κρίμα γιατί ένας νέος χρησιμοποιεί παλαιοκοματικές λογικές.
  Ο του ΣΥΡΙΖΑ μας είπε ότι το μόνο που δεσμεύεται είναι να μη γίνει η εξίσωση με το πετρέλαιο κίνησης διαφωνώντας με την άλλη συνυποψήφιά του που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας δώσει πετρέλαιο με 40 – 60 λεπτά (είναι το γνωστό πρόβλημα με τις συνιστώσες)
  Ο δε υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι θα δώσει πετρέλαιο με 60 – 80 λεπτά προβλέποντας τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου του επόμενου έτους.
  Φυσικά κανένας τους δεν έκανε τον κόπο να δει από το παρατηρητήριο τιμών που είναι η τιμή διϋληστηρίων προ φόρων του πετρελαίου.
  Για δε την ανεργία όλοι τους ήταν για γέλια. Θεωρίες και γενικότητες. Καμία σαφή απάντηση.
  Πείτε ρε υποψήφιοι μια συγκεκριμένη πρόταση όπως : Θα βοηθήσουμε τις υφιστάμενες επιχειρήσεις επιδοτώντας το 80% των ασφαλιστικών ειφορών για κάθε νεοπροσλαμβανόμενο ενώ παράλληλα θα δώσουμε φορολογικές απαλλαγές που μπορεί να φτάνει και το 90% στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με βάση το ποσοστό συμμετοχής του εργατικού κόστους στον συνολικό τζίρο. Επιπλέον θα μπορεί να παίρνει ταμείο ανεργίας για δύο χρόνια κάθε απωλυμένος που εχει συμπληρώσει το τελευταίο δωδεκάμηνο 50 ένσημα γιατί με τις σημερινές συνθήκες κανένας εργαζόμενος δεν συμπληρώνει τα απαιτούμενα για ταμείο ανεργίας ένσημα.

  Καημένη Καστοριά τέτοια εποχή σου έμελε να έχεις στη βουλή δύο απ’ αυτούς τους υποψηφίους.

  Κρίμα.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr