ΟΙ «53» της Ντόρας! Μεγαλώνει ο κατάλογος…

Ο σύζυγος της Β. Μπουζάλη στους 53 που στηρίζουν την Ν. Μπακογιάννη στο forum για την Ελλάδα.

1. Αναστασόπουλος Γιώργος, Στέλεχος επιχειρήσεων, με σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού στο Πολυτεχνείο Πατρών, ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο Chadwick των ΗΠΑ, MSc στην Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Μηχανική και Διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Northwestern των ΗΠΑ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς σχετικούς με την πιστοποίηση. Εργάζεται στον χώρο του ελέγχου ποιότητας και πιστοποίησης.
2. Ανδρουλάκης Γιάννης, Δικηγόρος, με Πτυχίο Νομικών Επιστημών ΑΠΘ και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Δημόσιο Δίκαιο. Ασκεί ως ελεύθερος επαγγελματίας το…
επάγγελμα του Δικηγόρου.
3. Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας, έχει Πτυχίο Χημικού Μηχανικού ΕΜΠ. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης επιχειρήσεων, ολικής ποιότητας, υποβολής και διαχείρισης επενδυτικών προγραμμάτων, κλπ.
4. Αποστολίδου Μαίρη, Φοιτήτρια, είναι τελειόφοιτη Νομικών Σπουδών στο London School of Economics.
5. Αρσένος Γιώργος, Ακαδημαϊκός, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων όπως της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρίας, του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
6. Βαγγελάτος Γιάννης, Επιχειρηματίας, είναι Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ. Έχει εργαστεί ως μηχανικός σε ναυτιλιακή εταιρία και σε νηογνώμονα αλλά και σε βιομηχανία ανελκυστήρων. Σήμερα είναι βασικός μέτοχος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. μεγάλης εταιρίας του κλάδου ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων. Είναι επίσης μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Πιστοποιήσεων της ΕΤΕΠΑ ΑΕ.
7. Βησσαράκη Όλγα, Σύμβουλος Επικοινωνίας, με σπουδές στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις στο Syracuse Univesity of New York και στην παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων στο Center of the Media Arts of New York. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.
8. Γαζής Μιχάλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, έχει σπουδάσει Marketing σε ΙΕΚ. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Εργασίας της ΓΣΕΕ του προγράμματος Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Εργάζεται στην ΤΡΑΜ ΑΕ ως στέλεχος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Ποιότητας. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στο ΤΡΑΜ ΑΕ.
9. Γκίβαλος Λεωνίδας, Ελεύθερος Επαγγελματίας, με Πτυχίο Χημικού Μηχανικού του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Χημικών Μηχανικών στην κατεύθυνση Υλικών του ΕΜΠ. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την εκπόνηση περιβαλλοντικών και χημικοτεχνικών μελετών.
10. Δημητριάδης Κώστας, Επιχειρηματίας, με σπουδές Πολιτικού Μηχανικού και Management στο Πανεπιστήμιο Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας. Το Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα είναι στην Διοίκηση Επιχειρήσεων επίσης στο Πανεπιστήμιο Sunderland. Σήμερα είναι Διευθυντής Γραφείου Διασύνδεσης Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου, Πανεπιστημίου Sunderland.
11. Δημητρίου Αλέξης, Πολιτικός μηχανικός, με πτυχίο πολιτικού μηχανικού από το ΕΜΠ. Είναι βοηθός Διευθυντή στη Διεύθυνση Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας της ΔΕΗ.
12. Διασάκος Θόδωρος , Ακαδημαϊκός, είναι επίκουρος καθηγητής οικονομικής και χρηματοκοικονομικής θεωρίας στο Collegio Carlo Alberto του Τορίνου. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Cambridge με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην οικονομική θεωρία και οικονομετρία. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων MPA/ID στην δημόσια διοίκηση και διεθνή ανάπτυξη από την Σχολή Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Πανεπιστημίου Harvard, MSc στα μαθηματικά, MScBA στα χρηματοκοικονομικά και Διδακτορικού στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της California, Berkeley.
13. Δρακούλης Δημήτρης, Μηχανικός Πληροφορικής, έχει Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ ΕΜΠ και Διδακτορικό στον τομέα της Πληροφορικής. Στο παρελθόν εργάστηκε ως στέλεχος εταιριών Τεχνολογίας πληροφορικής και Επικοινωνιών. Το 2004 ίδρυσε δική του εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής.
14. Δρές Δημήτρης, Μηχανικός Πληροφορικής, έχει Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ ΕΜΠ και Διδακτορικό στο τομέα των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων. Σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής εταιρίας Τεχνολογιών πληροφορικής την οποία και έχει ιδρύσει.
15. Καλαντζή Ευσταθία, Δικηγόρος, με Πτυχίο Νομικής από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως Δικηγόρος στον ιδιωτικό τομέα ( 1996 Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, 2001 Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω ). Σήμερα είναι Νομική Σύμβουλος στο Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας ( ΤΑΥΤΕΚΩ ) και αναπληρώτρια διευθύντρια του ερευνητικού πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υγείας & Πρόνοιας.
16. Καραγιάννης Μάνος, Ακαδημαϊκός, Είναι Λέκτορας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει πτυχίο σε Ευρωπαϊκές σπουδές στο London South Bank University και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διεθνή Ασφάλεια στο University of Reading. Διδάκτωρ στις Πολιτικές Επιστήμες από το University of Hull.
17. Καρβέλης Θάνος, Δικηγόρος, με Πτυχίο Νομικής από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Αναπληρωτής Διευθύνων Εταίρος Δικηγορικής Εταιρίας
18. Κατσακούλας Γιάννης, Ιατρός, με Πτυχία Ιατρικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ακτινολογίας Ραδιολογίας ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα εργάζεται ως Επίκουρος Ιατρός Γενικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό.
19. Κλοκώνη Ιλεάνα, Καθηγήτρια, με Πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας και Μεταπτυχιακές Σπουδές στον Σχολικό Αθλητισμό. Η Διδακτορική της Διατριβή έχει ως θέμα την οργάνωση και διοίκηση κρατικής πρόληψης και αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας. Είναι μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
20. Κολοκυθά Όλγα, Ακαδημαϊκός, Οδοντίατρος και Επίκουρη Καθηγήτρια της Ορθοδοντικής στο ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Temple University of Philadelphia USA. Διδάκτωρ στο αντικείμενο της Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ.
21. Κριαράς Γιάννης, Ιατρός, με ειδικότητα Πνευμονολόγου-Εντατικολόγου, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στις μεταμοσχεύσεις πνευμόνων.
22. Λαλαγιάννη Βασιλική, Ακαδημαϊκός, είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Γαλλία. Οι διδακτορικές της σπουδές στη Γαλλία εστιάζονται στη γυναικεία λογοτεχνική παραγωγή των αρχών του 20ου αιώνα (1985-1989, Université de Metz, άριστα).
23. Λεοντάρη Βασιλική, Ιδιωτική Υπάλληλος, με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακές σπουδές. Διδάκτωρ στο ίδιο αντικείμενο. Είναι ιδιωτική υπάλληλος, διευθύντρια προγραμμάτων Εκκλησίας της Ελλάδος.
24. Μαλλέρου Νάνσυ, Σύμβουλος Επικοινωνίας, έχει Πτυχία Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ και Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Μεταπτυχιακό της Δίπλωμα είναι στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Διδακτορικό της στην Στρατηγική Διοίκηση και Marketing στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται έως και σήμερα ως Σύμβουλος Επικοινωνίας και Marketing σε μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα.
25. Μαρκάκος Γιώργος, Οικονομολόγος, με Πτυχίο στην Χρηματοοικονομική και Ποσοτική Ανάλυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επί σειρά ετών υπήρξε Διευθυντής Τραπεζικών Καταστημάτων. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με την ιδιότητα του Χρηματοικονομικού Συμβούλου.
26. Μουμούρης Κωνσταντίνος, Στέλεχος Επιχειρήσεων, με Πτυχία Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ και Διοίκησης Επιχειρήσεων DEREE COLLEGE. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA και στην Επικοινωνία στο CITY UNIVERSITY LONDON. Σήμερα εργάζεται ως Manager στο Τμήμα Marketing εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.
27. Μπαλαφούτης Χρήστος, Ακαδημαϊκός, είναι Ομότιμος Καθηγητής Γεωλογίας Τμήματος Γεωλογίας ΑΠΘ.
28. Μουντράκης Ανδρέας, Στέλεχος Επιχειρήσεων, έχει Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Πανεπιστημίου Πατρών, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Cardiff Μεγάλης Βρετανίας. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πελοπονήσσου. Είναι στέλεχος Αμυντικής Βιομηχανίας και εργάζεται και ως ελεύθερος επαγγελματίας στους τομείς Μελετών και Κατασκευών.
29. Νέστορας Φώτης, Υπάλληλος ΟΤΕ, έχει Πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Βουκουρεστίου. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται ως στέλεχος της Διεύθυνσης Μελετών και Τεχνικής Υποδομής στον ΟΤΕ.
30. Ξαρχά Αναστασία, Σύμβουλος Πληροφορικής, με Πτυχίο Μαθηματικού ΕΚΠΑ, Μεταπτυχιακό στον κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου ( MSc in E-Commerce ) στο Kingston University UK. Έχει στο παρελθόν εργαστεί ως μαθηματικός σε ιδιωτικό φροντιστήριο. Από το 1991 έως και σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Πληροφορικής στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ( ΕΒΕΑ ).
31. Οικονόμου Γιάννης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πτυχιούχος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
32. Παγώνης Νίκος, Δημόσιος Υπάλληλος, με Πτυχίο Θεολογικής Σχολής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι Διοικητικός Υπάλληλος του ΕΚΠΑ. Υπήρξε μέλος του έργου εκσυγχρονισμός της εθνικής βιβλιοθήκης της Ελλάδος με συμμετοχή σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά συνέδρια ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.
33. Πανταζόπουλος Άρης, Στέλεχος Επιχειρήσεων, είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το ΕΜΠ και πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας & Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής Marketing σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής, υπεύθυνος για την Ελλάδα και ένδεκα ακόμα χώρες στα Βαλκάνια και την Αδριατική.
34. Παππάς Ελπιδοφόρος, Πολιτικός Μηχανικός, έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Management στο London School of Economics. Με 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε τομείς όπως: η διαχείριση και διοίκηση τεχνικών έργων, ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, η διαχείριση κόστους και χρονοδιαγράμματος έργων, κλπ. Σήμερα είναι αναπληρωτής Διευθυντής έργου σχεδιασμού και κατασκευής πολιτιστικού κέντρου.
35. Παπαχρήστου Φώτης, Δικηγόρος, με Πτυχίο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Μεταπτυχιακό στον κλάδο του Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών και Οικονομικών του ΑΠΘ, Υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο το Φορολογικό Δίκαιο. Από το 1997 έως και σήμερα ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου ( 2001 Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, 2005 Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω ).
36. Πατσέας Κωνσταντίνος, Δημόσιος Υπάλληλος, με Πτυχία Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Μεταπτυχιακά στους κλάδους της Σχολικής Ψυχολογίας ( ΕΚΠΑ ) και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ( University of Strathclyde Glasgow ), Υποψήφιος Διδάκτωρ Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ. Εργάζεται με την ειδικότητα του Εκπαιδευτικού (ΠΕ70 ) στο Υπουργείο Παιδείας και δια Βίου Μάθησης. Σήμερα είναι αποσπασμένος στην Ακαδημία Αθηνών.
37. Περτσίνη Κορίνα, Ιδιωτική Υπάλληλος, με Πτυχίο Marketing, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης του Saint George College. Σήμερα εργάζεται στην θέση της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Αργυροχρυσοχώων. Στο παρελθόν έχει διαχειριστεί τις Δημόσιες Σχέσεις διαφόρων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.
38. Ράλλη Φρόσω, Τηλεοπτικός Παραγωγός
39. Σαχπατσίδου Κάτια, Νομικός, έχει Πτυχίο Νομικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Δικηγόρος.
40. Σιαφαρίκα Αθηνά, Φοιτήτρια, στο 4ο έτος του Τμήματος Νομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Είχε έντονη δραστηριότητα ως Έφηβη Ευρωβουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.
41. Σίσκος Απόστολος, Επιχειρηματίας, έχει Πτυχίο του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στο Περιβάλλον. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος με θέματα περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας. Είναι εταίρος επιχείρησης Επαλήθευσης Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα.
42. Σουγιουτζόγλου Στέργιος, Οικονομικός Αναλυτής, με πτυχίο Κοινωνιολογίας στο London School of Economics στην Μεγάλη Βρετανία και μεταπτυχιακές σπουδές Investment Management στο City University. Εργάζεται στην ελεύθερη αγορά με αντικείμενο τις οικονομικές προβλέψεις και αναλύσεις.
43. Σταύρου Γιάννης, Οικονομολόγος, με Πτυχίο Οικονομικής και Κοινωνικής Διοίκησης στο University Lyon II και μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics. Είναι Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος.
44. Τόγια Αλεξάνδρα-Σοφία, Οικονομολόγος Περιβάλλοντος, με Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στην κοινωνικο-οικονομία της ανάπτυξης στο EHESS στο Παρίσι. Έχει εργασθεί στο παρελθόν ως Ειδική Επιστημονική Συνεργάτης σε Αναπτυξιακές Εταιρίες Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι Διευθύντρια ΥΔΑΣ 4-ΜΚΟ, Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης & Αξιολόγησης στην Γενική Διεύθυνση Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών.
45. Τραγάκη Αλεξάνδρα, Ακαδημαϊκός, είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Οικονομικής Δημογραφίας στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Την Διδακτορική της Μελέτη την έχει εκπονήσει στο αντικείμενο της Οικονομικής Δημογραφίας ( Institut d’Etudes Politiques de Paris ). Τομείς του ερευνητικού της ενδιαφέροντος αποτελούν τα θέματα κοινωνικής ασφάλισης, η μετανάστευση, η απασχόληση και γενικότερα θέματα οικονομικής πολιτικής.
46. Τσιατσιάκα-Τρίκαρδου Έμυ, Βιοτέχνης, έχει Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών.
47. Τρυφωνόπουλος Δημήτρης, Διευθυντής Marketing, έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες University of Southeastern.Το Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα ειδίκευσης είναι στο αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Louisville Kentucky . Εργάζεται ως Διευθυντής Marketing μεγάλης εταιρίας.
48. Υφαντής Κώστας, Ακαδημαϊκός, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διεθνείς Σχέσεις στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Bradford από όπου και αναγορεύθηκε Διδάκτορας. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργείου Εξωτερικών (1997-1998) και Fulbright Visiting Scholar στη John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard (2002).
49. Φρυδάς Νίκος, Σύμβουλος Ενεργειακών Θεμάτων, είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Ενεργειακός Οικονομολόγος. Με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στο ΔΠΘ. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα της αγοράς ενέργειας στην Αγγλία.
50. Φώλας Μιχάλης, Πολιτικός Μηχανικός, έχει Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει στο παρελθόν εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός. Είναι Αναπληρωτής Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας. Σήμερα είναι στέλεχος της ΑΣΠΡΟΦΩΣ ΑΕ.
51. Χασομέρη Θεοδώρα, Έμπορος, διατηρεί δική της επιχείρηση στην Πλατεία Κολιάτσου.
52. Χατζηβασιλείου Τάσος, Πολιτικός Επιστήμονας-Τουρκολόγος, με πτυχίο Τουρκικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, και μεταπτυχιακές σπουδές στα θέματα Νοτιανατολικής Ευρώπης στο ΕΠΚΑ. Είναι Υποψήφιος Διδάκτορας Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σήμερα είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Στρατηγικής σε εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου δυναμικού και επίσης Επιστημονικός Συνεργάτης του ΕΚΕΜ.
53. Χουλιάρας Αστέρης, Ακαδημαϊκός, είναι Καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. σπούδασε οικονομικές και πολιτικές επιστήμες στην Ελλάδα (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και τη Μ. Βρετανία. Διδάκτωρ στην πολιτική επιστήμη του University of Hull (1990). Από το 1992 έως το 2000 εργάσθηκε ως ειδικός επιστήμονας στη Διεύθυνση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διεθνών Οργανισμών του Υπουργείου Εσωτερικών. Από το 2000 έως το 2008 υπηρέτησε ως επίκουρος και, στη συνέχεια, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

press.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιούλιος, 2010, 10:11 πμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr