Στον αέρα οι εκλογές – Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα απεργεί το διάστημα των εκλογών

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση φέρουν την ευθύνη για την προετοιμασία των εκλογών, τη διεξαγωγή και τη μεταφορά των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Εμμένει στην απόφασή της για αποχή από κάθε διαδικασία προετοιμασίας των εκλογών έως την Παρασκευή 15 Ιουνίου και απεργία το διήμερο 16 -17 Ιουνίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ως αντίδραση, όπως υποστηρίζει, «στο συνεχιζόμενο εμπαιγμό και εξευτελισμό των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την ηγεσία του υπ. Εσωτερικών, για καθορισμό αξιοπρεπούς εκλογικής αποζημίωσης».

Όπως σημειώνει στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος τής ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος , «το ποσό των 60 ευρώ ως εκλογική αποζημίωση είναι εξευτελιστικό για τους εργαζόμενους. Όταν είχαμε συναντηθεί με τον υπουργό στις 24 Μαΐου, το είχε αναγνωρίσει και είχε δεσμευθεί ότι θα επιληφθεί του θέματος.

Τελικά, χθες, με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι θα υπάρξει μικρή αύξηση της εκλογικής αποζημίωσης για εμάς και μείωση για άλλες κατηγορίες. Δηλαδή η δική μας αποζημίωση θα γίνει 100 ευρώ καθαρά και των άλλων θα μειωθεί από τα 1.700 στα 1.500 ευρώ; Εμείς επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας: ή θα πάρουμε όλοι αξιοπρεπή χρήματα ή θα εργασθούμε όλοι δωρεάν».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2012, 8:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr