Αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κληθεί να κυβερνήσει, θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και την αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ και θα επανασχεδιάσει τα προγράμματα απασχόλησης έδωσε αντιπροσωπεία του κόμματος, που επισκέφθηκε σήμερα τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν υπέρ ενός δημόσιου Οργανισμού Απασχόλησης «χωρίς καμία εκχώρηση δραστηριοτήτων στον ιδιωτικό τομέα» και δεσμεύθηκαν για την υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης και εισοδηματικής στήριξης των ανέργων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του κόμματος.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, από τον οποίο ενημερώθηκε για την κατάσταση των υπηρεσιών και την πορεία των προγραμμάτων απασχόλησης του Οργανισμού. Στη συνέχεια τα μέλη της αντιπροσωπείας μίλησαν σε συγκέντρωση των εργαζομένων της διοίκησης του ΟΑΕΔ.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης- zougla.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούνιος, 2012, 10:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr