ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΚΕΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΡΑΜΜΟΥ.

  • Προκαλεί σεισμικές δονήσεις η αναφορά πολιτών και media στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας Γκέτσιου στον δήμο Γράμμου. Ο δήμαρχος που δήλωνε ότι έκλεισε ο πολιτικός του κύκλος στον Α’ βαθμός της αυτοδιοίκησης Χ. Γκοσλιόπουλος ενοχλείται έντονα όταν ακούει ότι ο Π. Γκέτσιος θα είναι απέναντί του στον δήμο Γράμμου των πολιτών και όχι των σημερινών εκλεγμένων προέδρων και δημάρχων , διότι από την μεριά Γκοσλιόπουλου ακούσαμε το φοβερό ότι ο δήμος θα προχωρήσει μόνο αν συνεργασθούν οι εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί.

Αν είναι δυνατόν…….

Ο Λαός απαιτεί νέα πρόσωπα γιατί δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν.

κ. Γκοσλιόπουλε ηρεμήστε, αν τόσο καθοριστική για σας η επανεκλογή σας να πούμε τον κ. Γκέτσιο να μην σκεφτεί καν την υποψηφιότητα του στον »ΔΗΜΟ ΣΑΣ» κύριοι,  μιας και την ανάπτυξη θα την φέρουν μόνο όσοι είναι εκλεγμένοι σήμερα.

  • Α, και κάτι ακόμη, αντιδήμαρχοι σε περίπτωση εκλογής Γκοσλιόπουλου θυμίζουμε ότι θα είναι ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥ-ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Ιούλιος, 2010, 6:08 μμ. στις Κατηγορίες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr