ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΚΕΤΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΡΑΜΜΟΥ.

 • Προκαλεί σεισμικές δονήσεις η αναφορά πολιτών και media στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας Γκέτσιου στον δήμο Γράμμου. Ο δήμαρχος που δήλωνε ότι έκλεισε ο πολιτικός του κύκλος στον Α’ βαθμός της αυτοδιοίκησης Χ. Γκοσλιόπουλος ενοχλείται έντονα όταν ακούει ότι ο Π. Γκέτσιος θα είναι απέναντί του στον δήμο Γράμμου των πολιτών και όχι των σημερινών εκλεγμένων προέδρων και δημάρχων , διότι από την μεριά Γκοσλιόπουλου ακούσαμε το φοβερό ότι ο δήμος θα προχωρήσει μόνο αν συνεργασθούν οι εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί.

Αν είναι δυνατόν…….

Ο Λαός απαιτεί νέα πρόσωπα γιατί δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν.

κ. Γκοσλιόπουλε ηρεμήστε, αν τόσο καθοριστική για σας η επανεκλογή σας να πούμε τον κ. Γκέτσιο να μην σκεφτεί καν την υποψηφιότητα του στον »ΔΗΜΟ ΣΑΣ» κύριοι,  μιας και την ανάπτυξη θα την φέρουν μόνο όσοι είναι εκλεγμένοι σήμερα.

 • Α, και κάτι ακόμη, αντιδήμαρχοι σε περίπτωση εκλογής Γκοσλιόπουλου θυμίζουμε ότι θα είναι ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥ-ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Ιούλιος, 2010, 6:08 μμ. στις Κατηγορίες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr