«Σπουδές στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας – Δυνατότητες και Προοπτικές»

To Παράρτημα Καστοριάς του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Καστοριάς και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 6:30μμ στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Παραρτήματος Καστοριάς διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα :

«Σπουδές στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας – Δυνατότητες και Προοπτικές»


Η εκδήλωση έχει σκοπό να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τις προοπτικές και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα από το Παράρτημα Καστοριάς.
Απευθύνεται στους Μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς αλλά και στους υπόλοιπους μαθητές των μικρότερων τάξεων.

Εκπρόσωποι των Τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα παρουσιάσουν με ολιγόλεπτες ομιλίες τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αλλά και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων. Στο τέλος θα απαντήσουν σε ερωτήματα και απορίες του κοινού και θα ακολουθήσει ξενάγηση στους χώρους του ΤΕΙ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιούνιος, 2012, 10:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr