Επέστρεψε η αρκούδα του Προφήτη Ηλία

Και πάλι τα μέτρα στον Προφήτη Ηλία. H περίφημη αρκούδα ( με το ειδικό κολάρο αυτή την φορά) βρίσκεται και πάλι στο βουνό.

Η π.ε Καστοριάς σε συνεργασία με την αστυνομία έλαβε και πάλι όλα τα απαραίτητα μέτρα αποκλεισμού της περιοχής μέχρι να την εντοπίσουν. Οι κινήσεις της φυσικά φαίνονται από το ειδικό κολάρο.

H ανακοίνωση της Π.Ε Καστοριάς:

 

Επέστρεψε η αρκούδα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Η παρουσία της έγινε γνωστή μέσω ραδιοσήμανσης από το ειδικό κολάρο που της τοποθετήθηκε προ είκοσι ημερών που βρισκόταν στην περιοχή.

 

 

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς έχουν ήδη ενημερωθεί και βρίσκονται σε επιφυλακή.

 

 

Προκειμένου να εξασφαλισθεί πρωτίστως η ασφάλεια των κατοίκων αλλά και όλων όσοι πραγματοποιούν αθλητικές δραστηριότητες στην περιοχή, παρακαλούνται να μην προσεγγίζουν τον χώρο έως ότου απομακρυνθεί ξανά το ζώο.

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το Τοπικό Γραφείο του Έργου LIFE Arctos Kastoria στο οποίο μπορούνε να απευθύνονται όσοι αντιληφθούν κάτι για το περιστατικό, είναι το 2467 0 82300.


 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιούνιος, 2012, 7:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr