ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Οι αρκούδες μπαίνουν σε σπίτια, προκαλούν καταστροφές ζημιές και το πιο σημαντικό κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές

Παρόλα αυτά είμαστε πολύ »περήφανοι» με τα πανάκριβα προγράμματα life και τέτοια ( 1.200.000 ΕΥΡΩ) την στιγμή που φαίνεται καθαρά πως δεν έχει γίνει καμία σοβαρή ενέργεια να προστατεύσουμε τον άνθρωπο από την αρκούδα και μετά να δούμε κ. Ψαρούδα ( υπεύθυνος ΚΑΛΛΙΣΤΩ) όλα τα άλλα που έχετε κάνει η δεν έχετε κάνει με το πρόγραμμα των 1.200.000 – LIFE, που έχετε μαζί με την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς. Φυσικά το όλο μεγάλο πρόβλημα του νομού μας δείχνει να αφήνει παντελώς αδιάφορο τον περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας Γιώργο Δακή.

Εμείς βλέπουμε ένα πράμα, από τον καιρό που μιλάμε για life,λεφτά,πρόγραμμα και το πότε θα γίνει, όλα αυτά έχουν ενταθεί χωρίς να μπορεί κανένας μας να αισθάνεται ασφάλεια στην πόλη και στον νομό Καστοριάς.

Η όλη ιστορία είναι μια καταστροφή την οποία από τα γραφεία τους στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα κάποιοι δεν μπαίνουν στον κόπο καν να ελέγξουν.

Το πρόγραμμα LIFE στον νομό εκτός από το απίστευτο Ευρωπσικό κονδύλιο 1.200.000 περίπου δεν έχει να δείξει τίποτε άλλο στην Καστοριά ( συγνώμη, έγινα και μια δυο ημερίδες, με καφέ και γλυκά)

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιούλιος, 2012, 2:15 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr