Απάντηση Καλλισθένη στον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση που μας αποστείλατε με θέμα προς συζήτηση : «Πρωτοβουλία για τη Δημιουργία Διεθνών Ισχυρών Ελληνικών Εκθεσιακών Γεγονότων».

Όπως ήδη γνωρίζετε με το υπ’ αριθμόν Φ2/38/157/15-6-2012 έγγραφό μας – όπου αναλύουμε και επεξηγούμε πλήρως τις θέσεις μας – τις προτάσεις αυτές δεν τις αποδεχόμαστε από τη στιγμή μάλιστα που το μέγιστο γεγονός για τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας, εδώ και 37 χρόνια, η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, απουσιάζει μεγαλοπρεπώς και επιδεικτικά.

Σας πληροφορούμε ότι η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς δεν θεωρεί πρέπον πρώτα να δημοσιοποιούνται οι προτάσεις κάποιου φορέα και μετά, αφού παρέλθει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να αποστέλλεται πρόσκληση προς τους αρμόδιους φορείς για να συζητηθούν αυτές οι προτάσεις.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι ακόμα αναμένουμε πρόσκληση από μέρους σας, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων που έγιναν μετά από πρόσκληση του Σ.Γ.Κ., για την πραγματοποίηση συνάντησης με σκοπό την επίλυση των διαφορών που θα οδηγήσουν σε ενδεχόμενη συνένωση των δύο Συνδέσμων, όπως σας αναφέρουμε με το υπ’ αριθμόν Φ2/32/149/18-5-2012 έγγραφό μας αλλά και όπως οι Πρόεδροι των δύο Συνδέσμων κ.κ  Καλλισθένης Ηρακλής και Δίτσιος Ναούμ συμφώνησαν πριν λίγες ημέρες στη Δημοπρασία της Κοπεγχάγης.

Για τη Διοίκηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ          ΓΚΙΑΤΑΣ ΦΑΙΔΩN

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Ιούλιος, 2012, 4:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr