Πολλοί πρώην δήμαρχοι παρέδωσαν σε απαράδεκτη κατάσταση τα δίκτυα ύδρευσης και τώρα οι πολίτες πληρώνουν την αδιαφορία τους

Στο δημοτικό διαμέρισμα Μανιάκων από χθες υπάρχει πολύ σοβαρή βλάβη. Τεχνικοί και προσωπικό της ΔΕΥΑΚ έχουν προχωρήσει σε σταδιακή αποκατάσταση των απαράδεκτων δικτύων ύδρευσης. Παλιά, εγκαταλελειμμένα και σχεδιασμένα τα έργα εντελώς λανθασμένα.

Πολλές φορές τα λέμε και τα γράφουμε, προσοχή στις επιλογές των αυτοδιοικητικών και όχι μόνο. Θέλουμε ικανούς και παραγωγικούς. Βλέπουμε για παράδειγμα πόσα τραγικά σφάλματα έχουν γίνει π.χ στο δημοτικό διαμέρισμα Μανιάκων όπου κάθε φορά υπάρχουν βλάβες.

Οι παρεμβάσεις που γίνονται ( ευτυχώς από το έμπειρο προσωπικό της ΔΕΥΑΚ) λύνουν τις περισσότερες φορές αρκετά γρήγορα τις βλάβες, όμως θα πρέπει εκτός από την πολύ δικαιολογημένη αντίδραση των πολιτών που δεν έχουν νερό κάποια στιγμή να » τσακώσουμε» και τους μάγκες τους πρώην που παρέδωσαν ερείπια…..

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2012, 2:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr