Σοβαρές καταγγελίες Π.Αλτίνη για τα έξοδα της επίσκεψης του Πατριάρχη » ενδεχομένως κάποιοι έβαλαν το χέρι στο μέλι,

 

Παύλος Αλτίνης - Περιφερειακός Σύμβουλος Δ.Μακεδονίας

Συνέντευξη Π.Αλτίνη στον Αντ. Παραρά, Alpha 94,7 –

Αποκαλύψεις και πολύ σκληρή κριτική έκπληξη από τον περιφερειακό σύμβουλο Παύλο Αλτίνη για τον Γιώργο Δακή και όλες τις τελευταίες ενέργειες και αποφάσεις της περιφέρειας για τα πολλά και αδικαιολόγητα όπως είπε έξοδα για την επίσκεψη του Πατριάρχη στην Δ.Μακεδονία.

Π.Αλτίνης : » Απαξιώ να μιλώ για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και αυτά που είπε για μένα, είμαι υπέρ της εκκλησία αλλά, ο Δακής με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της επίσκεψης έδωσε λαβή σε εχθρούς και όχι μόνο, με όλο αυτό έτσι όπως έγινε ενδεχομένως κάποιοι έβαλαν το χέρι στο μέλι εκμεταλλευόμενοι αυτή την επίσκεψη. Ο περιφερειάρχης θα δώσει αναλυτικό πίνακα αλλά δεν θα δώσει τιμολόγια για όλα. Άκουσα επίσης ότι ένα από τα γεύματα κόστισε περίπου 75 ευρώ ανά άτομο…..Δεν θα αφήσω κανέναν πολιτικό, πολιτικάντη,λαμόγιο να κάνει κακό στον Πατριάρχη και στην Ορθοδοξία»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3ce0aBfIpfY[/youtube]

Δείτε τις αποφάσεις της περιφέρειας Δ.Μακεδονίας . ΕΔΩ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιούλιος, 2012, 3:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr