Έκθεση Φωτογραφίας Νέων Φωτογράφων από τον Αθ.Χριστόπουλο –

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθ. Χριστόπουλος και η Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς, ως τμήμα του συλλόγου, διοργανώνουν Έκθεση Φωτογραφίας Νέων Φωτογράφων. Στην έκθεση συμμετέχουν νέοι φωτογράφοι που προσφάτως ολοκλήρωσαν τον α’ Κύκλο των μαθημάτων Φωτογραφίας. Μαθήματα που με επιτυχία οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Αθ. Χριστόπουλος σε συνεργασία με την Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς. Υπό την καθοδήγηση του κ. Δημητρίου Τσουρτσούλα που είχε και την ευθύνη των μαθημάτων, οι νέοι φωτογράφοι αποτυπώνουν την φωτογραφική τους εμπειρία και την παρουσιάζουν στο κοινό της πόλης μας.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης σε ειδική τελετή – που θα γίνει την Παρασκευή 13/7/2012 και ώρα 20:30- θα απονεμηθούν οι σχετικές βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες των μαθημάτων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιούλιος, 2012, 8:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr