Γλυτώνουν το ψαλίδι στους μισθούς οι ένστολοι

Διασώζονται, όπως φαίνεται, οι μισθοί των ενστόλων, καθώς η κυβέρνηση βάζει βέτο στις πιέσεις της τρόικας για υπαγωγή τους στο ειδικό μισθολόγιο, που προβλέπει μεσοσταθμική μείωση της τάξης του 12% στις μηνιαίες αποδοχές τους, αναδρομικά από τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο, σε μια προσπάθεια να βρει τα χρήματα που θα εξοικονομούνταν από την υπαγωγή των ενστόλων στο ειδικό μισθολόγιο, έχει επεξεργαστεί ισοδύναμο μέτρο, το οποίο προβλέπει τη μεταφορά κονδυλίων από το εξοπλιστικό πρόγραμμα σε συγκεκριμένο κωδικό που θα δημιουργηθεί για στο σκοπό αυτό.  Όπως επισημαίνεται από κυβερνητικές πηγές, οι περαιτέρω περικοπές σε σώματα ασφαλείας και στρατό, που έχουν υποστεί ήδη σημαντικές  θυσίες, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτο πλήγμα στο αξιόμαχό τους.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους δημόσιους λειτουργούς, όπως οι γιατροί του ΕΣΥ, οι δικαστικοί, οι αρχιερείς και οι διπλωματικοί υπάλληλοι, φαίνεται πως το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα και θα δουν τους μισθούς τους να περικόπτονται, καθώς δεν έχει βρεθεί για αυτούς ισοδύναμο μέτρο, χωρίς δημοσιονομικό κόστος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιούλιος, 2012, 11:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr