Σιωπηρή παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Ως σιωπηρή παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ερμηνεύεται η εγκύκλιος που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών προς τις εφορίες όλης της χώρας, με σαφείς οδηγίες για την αποστολή των χειρόγραφων δηλώσεων εισοδήματος του έτους 2011 στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο, η προθεσμία για την παραλαβή των χειρόγραφων δηλώσεων λήγει σήμερα και ότι πρέπει να αποσταλούν χωρίς καθυστέρηση στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για την εκκαθάριση.

Επιπλέον, εφιστάται η προσοχή στη διόρθωση λαθών που κάνουν οι φορολογούμενοι. Το συνηθέστερο εξ αυτών, σύμφωνα με την εγκύκλιο, είναι η παράλειψη της συμπλήρωσης των κωδικών 175-176 του πίνακα 4Ε του εντύπου Ε1 για την επιβολή συμπληρωματικού φόρου 3% εκτός από τις περιπτώσεις εκμίσθωσης, δωρεάν παραχώρησης και υπεκμίσθωσης κατοικιών άνω των 300 τ.μ. και στις περιπτώσεις εκμίσθωσης και υπεκμίσθωσης εμπορικών και επαγγελματικών μισθώσεων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιούλιος, 2012, 6:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr