ΠΑΣΟΚ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΝ 3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Ακόμη μία αναβολή παίρνει, η περίφημη, πλέον, συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου, κατόπιν μεταφέρθηκε για το τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός και, τελικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Και μάλιστα όχι σε μια οποιαδήποτε ημερομηνία αλλά την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Εκεί, βεβαίως, το βάρος δεν θα πέσει σ΄ αυτά που πέρασαν (μνημόνιο, ασφαλιστικό κλπ) αλλά σε αυτά που έρχονται (αντισταθμιστικά μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα).

Με βάση αυτόν τον σχεδιασμό και καθώς τα θερινά τμήματα ξεκινούν σήμερα, θα υπάρξει μία περίοδος νηνεμίας και ανασύνταξης στο εσωτερικό τόσο της κοινοβουλευτικής ομάδας όσο και του κόμματος και η 3η Σεπτέμβρη θα επιχειρηθεί να αποτελέσει αφετηρία για μια «νέα αρχή» του κυβερνώντος κόμματος ενόψει, μάλιστα, και των εκλογών του Νοεμβρίου.

Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ. Αν και τόσο η πλειοψηφία των υποψηφίων όσο και πολλά στελέχη του κόμματος, θεωρούν ότι δύο μήνες πριν τις εκλογές «είναι πολύ αργά.»

Πάντως πιθανότατα από αύριο Τετάρτη και μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθούν σε δόσεις ονόματα υποψηφίων, κυρίως νυν δημάρχων του ΠΑΣΟΚ που έχουν οριστικοποιηθεί.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιούλιος, 2010, 10:28 πμ. στις Κατηγορίες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr