Ο ορισμός του λαϊκού πολιτικού.

Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντίνου – Οι έννοιες και το περιεχόμενο μπορεί να  είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Στα, λαϊκός τραγουδιστής, λαϊκός τύπος, λαϊκή συμπεριφορά, λαϊκό ντύσιμο, λαϊκό φαγητό(κατά βάση με θετική αναφορά)  κλπ ήλθε και προστέθηκε και ο λαϊκός πολιτικός. Με την έννοια του δεν είναι σνομπ και πλησιάζει τον καθημερινό άνθρωπο και τα προβλήματά είναι κάτι θετικό. Με την έννοια ότι είναι ο τύπος της υπεραπλούστευσης ,της ισοπέδωσης της συνεχούς υποστήριξης όλων ανεξαιρέτως των αιτημάτων είναι κάτι πολύ, πάρα πολύ αρνητικό. Το πρόβλημα είναι ότι η σχετικότητα αυτών των εννοιών δίνουν περιθώρια σε πολλούς καιροσκόπους να παίξουν το παιχνίδι τους.  Γι αυτό η έννοια αυτή χρειάζεται αναθεώρηση και μία συγκεκριμενοποίηση. Ειδικά σήμερα που έχουμε γεμίσει με λαϊκούρες του κακού καιρού. Που παίζουν με την προβληματική κατάσταση της κοινωνίας μας και τα αντικειμενικά και προφανή δίκαια πολλών  συνανθρώπων για να φτιάξουν το δικό τους πολιτικό μέλλον που δεν έχει και πολύ σχέση με τον λαό.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούλιος, 2012, 5:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr