«Ολοκληρώνονται τα έργα Ορεινής Οδοποιίας Γράμμου»

Στο ορεινό σύμπλεγμα του Γράμμου βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να δουν από κοντά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Με τις ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιούνται στο τμήμα Μυροβλήτη-Κεφαλόβρυσο ολοκληρώνεται το έργο ορεινής οδοποιίας Γράμμου του οδικού άξονα Πεύκου-Πευκόφυτου προϋπολογισμού περίπου 4,5 εκ. ευρώ, ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ».

Το μοναδικό κομμάτι που υπολείπεται, αλλά σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει, είναι οι εργασίες οδοποιίας εντός του Πεύκου, προϋπολογισμού περίπου 600.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι «..Πρόκειται για έργο πολύ σημαντικό που θα ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής για ασφαλή μετάβαση τόσο των ιδίων όσο και των επισκεπτών της» και συνέχισε λέγοντας πως «Στόχος της Περιφερειακής Ενότητας είναι η δημιουργία των υποδομών για την ανάδειξη της ομορφιάς του ορεινού όγκου του Γράμμου. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η υποβολή δύο νέων προτάσεων στο ΕΣΠΑ που αφορούν το τμήμα Κεφαλόβρυσο – Επταχώρι και Πεύκο Λιανοτόπι, οι οποίες σύντομα αναμένεται να αξιολογηθούν θετικά από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας». ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούλιος, 2012, 8:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr