Η ώρα του εισαγγελέα για την οικογένεια Papandreou

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των CDS, των ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας μιας χώρας μέλους της ευρωζώνης, εν προκειμένω της Ελλάδας, μετά την παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, για τη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας με στόχο να διερευνηθούν πλήρως οι καταγγελίες για ύπαρξη εσωτερικής πληροφόρησης αλλά και ο ρόλος του Αντρίκου Παπανδρέου αδελφού του τέως πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου!

Η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεση, που απασχόλησε την Δικαιοσύνη επί μακρόν, βρίσκονταν στο στάδιο κατά το οποίο εκκρεμούσε η απόφαση του κ. Πεπόνη για το αν θα πρέπει η όχι η σχετική δικογραφία να τεθεί στο αρχείο.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Α. Κορέας που χειρίστηκε την προκαταρκτική εξέταση έχει καταθέσει πόρισμα ζητώντας να τεθεί μέρος της υπόθεσης στο αρχείο και συγκεκριμένα το σκέλος εκείνο που αφορά στις καταγγελίες περί ενδεχόμενης εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας. Επί αυτού του πορίσματος αναμένονταν η πρόταση του κ. Πεπόνη ο όποιος τελικά ζήτησε να διαταχθεί περαιτέρω έρευνα.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης δείχνει να θέλει να τραβήξει την υπόθεση των CDS μέχρι το τέλος, φυσικά αν αποδειχθεί εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου, αυτόματα προκύπτει εμπλοκή και για τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως και για την παρέα του στο υπουργείο οικονομικών τον κ.Παπακωνσταντίνου.

Να θυμήσουμε ότι η ιστορία αυτή ξεκίνησε με κίνδυνο πολιτικού κόστους από τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο οποίος μόνος εναντίον όλων (συμπεριλαμβανομένου και των ΜΜΕ) προχώρησε σε αποκαλύψεις για το ρόλο του αδελφού του πρώην (αλλά πανίσχυρου τότε) πρωθυπουργού στην αγορά «στοιχημάτων» τα περιβόητα CDS, εις βάρος της χώρας.

Θα υπενθυμίσουμε ότι η εσωτερική πληροφόρηση στη Μητρίδα τους Αμερική αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούλιος, 2012, 10:29 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr