Ευχαριστήριο από τον σύλλογο » ΜΑΖΙ ΣΟΥ »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-

Η Πρόεδρος ,το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «Μαζί σου» , ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της συναυλίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα την οποία πραγματοποίησε ο σύλλογος στις 30 Ιουνίου 2012 ,στο χώρο του Προϊστορικού Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού .

Την ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε. για την παραχώρηση του χώρου , τα Αστικά Λεωφορεία για την πραγματοποίηση επιπλέον δρομολογίων κατά την όλη διάρκεια της συναυλίας , τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , τα παιδιά των συγκροτημάτων ΔΥΟ ΖΩΕΣ , 10 DAYSOUT,PLAYLIFE , ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ,CLONOCIDE , ROCK ΑΥΛΑΙΑ που έλαβαν μέρος στη συναυλία ,καθώς και όλους τους εθελοντές , γιατί με αυτή τους την πράξη ,που φανερώνει αισθήματα αλληλεγγύης προς τους πάσχοντες, παρείχαν σε εμάς την ευχέρεια να λειτουργήσουμε χωρίς επιβάρυνση οικονομική ,με ενισχυμένο τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του σωματείου .

Από το σύλλογό μας ,που στηρίζει το έργο του στην προσφορά των μελών του και σε μικρές και μεγάλες δωρεές συμπολιτών μας ,μια τέτοια ενέργεια σε καιρούς αποδόμησης των κοινωνικών αξιών και οικονομικής δυσπραγίας εκτιμάται ως μια ευγενής αξιομίμητη ανθρωπιστική χειρονομία .

Με εκτίμηση ,

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Μισκία-Γεωργοσοπούλου Ειρήνη Τσιτσικώτα Ειρήνη

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούλιος, 2012, 12:38 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr