Οργανωτική Συνδιάσκεψη Πυρήνων Δυτικής Μακεδονίας στο Δρέπανο Κοζάνης.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Οργανωτική Συνδιάσκεψη των Πυρήνων Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο Δρέπανο Κοζάνης. Μέλη των τοπικών οργανώσεων αλλά και πάρα πολλοί φίλοι του κινήματος μας παρακολούθησαν τις διεργασίες της συνδιάσκεψης, η οποία είχε ως στόχο την μεταμόρφωση των Πυρήνων σε οργανωμένες Τοπικές Οργανώσεις.
Τη συνδιάσκεψη άνοιξε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κοζάνης, Λορίδας Φαίδων ο οποίος και παρουσίασε το πάνελ των συνομιλητών.
Την συζήτηση συντόνισαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Χρυσομάλλης Νικόλαος και Τσακίρης Μιχαήλ οι οποίοι αφού καλωσόρισαν τους περίπου 150 παρευρισκόμενους, στη συνέχεια μίλησαν σχετικά με τα επιτυχή για τη Χρυσή Αυγή αποτελέσματα των πρόσφατων Εκλογών της 17ης Ιουνίου, για τον καλύτερο τρόπο οργάνωσης των Τοπικών Οργανώσεων της Δυτικής Μακεδονίας, για το κοινωνικό έργο που προσφέρει η Χρυσή Αυγή, ενώ ανέπτυξαν και τις πολιτικές θέσεις του κινήματος μας.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους φίλους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι πραγματοποίησαν πλήθος ερωτήσεων προς τα μέλη του πάνελ σχετικά με τα τοπικά προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας με αποτέλεσμα να γίνει έναν γόνιμος και ενδιαφέρον διάλογος.

Απλοί φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής από την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, τα Σέρβια, το Αμύνταιο, τα Γρεβενά, την Καστοριά, την Φλώρινα και άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, έλαβαν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τους και ενημερώθηκαν σχετικά με τις επίσημες θέσεις της Χρυσής Αυγής για διάφορα ζητήματα τα οποία τους απασχολούν.
Τα Μέσα Ενημέρωσης της Κοζάνης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκδήλωση και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου κ.κ. Χρυσομάλλης Νικόλαος και Τσακίρης Μιχαήλ έδωσαν συνεντεύξεις σε τοπικά κανάλια.

Η Οργανωτική Συνδιάσκεψη έληξε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε άριστο κλίμα και με την πεποίθηση όλων ότι η Χρυσή Αυγή, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου οργανώνεται και γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

 

 

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούλιος, 2012, 8:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr